hej hej, ja som si svoju prezývky zaslúžila ... wait for it ... kvôli môjmu menu !!! Volám sa Petra a môj ,,úžasný" spolužiak to pretransformoval na Pepička
na základke si jeden chalan vymyslel že ma bude volať jebákový princ, lebo som mal dosť problematickú pleť, vtipné bolo že on na tom bol ešte o niečo horšie, takže wtf... neujalo sa, volal ma tak len on.
a potom ešte jeden debil si vymyslel že chodím ako robot. ale ani jedno z toho nebola regulérna prezývka, skôr sprosté podpásovky keď sa niekomu zachcelo napraviť si poškodené ego
czdy sa najde niekto,kto vam da nejaku uplne nezmyslelnu prezyvku ale bud je to kamarat a je to vtip,alebo je to nejaky debilko s fakt poskodenou hlavou.. recept na to nieje ale z vlastnej skusenosti viem ze sem tam sa nejaka stolicka o zem hodi,sem tam aj ta lavica zvali ..mozno aj ta vyskakovacka pomoze a je to lepsie
Ja som nemal ziadnu nechutnu prezyvku, a viem ze kamosovi sme dali: KURA,UCHO co nam prislo vhodnejsie tak to sme pouzivali a bral to v pohode, vôbec sa nestazoval ani nic podobne ani mu to nevadilo
Nie, ono skôr bolo že sa všetci proti mne spikli a nebavili sa so mnou. Teda nie všetci. Ale isto ma nejak prezývali to by neboli ony, ale neviem tú prezývku
nechcem spomenut aku, ale volali ma tak vsetci kamarati zo skoly. nebolo to v zlom povodne mito ani extra nevadilo. len postupnme sa to transformovalo na sem tam este horsiu variantu. a menom mi uz nikto nepovedal a to ma stvalo. niektorych som presvedcila nech stym prestanu, iny si nevedeli odvyknuit. okej, fajn,ale nepoacilosa mi ked ma tak aj predstavilitrebars niekomu dalsiemu.... v triede som si zvykla ale inde osm to trpet nechcela
Ja zase Štokeľ a kvôli môjmu priezvisku.....ptm oblačik kvôli mikine, lebo bola modra ... ptm mandarinka kvoli taktiež oranžovej mikine... janko lebo neviem a kloudy ... a potom ferny môj braško mi ju dal.... Najčastejšia prezývka je však Štokeľ fuuuuj ale zvyk je zvyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na základke si jeden chalan vymyslel že ma bude volať jebákový princ, lebo som mal dosť problematickú pleť, vtipné bolo že on na tom bol ešte o niečo horšie, takže wtf... neujalo sa, volal ma tak len on.
a potom ešte jeden debil si vymyslel že chodím ako robot. ale ani jedno z toho nebola regulérna prezývka, skôr sprosté podpásovky keď sa niekomu zachcelo napraviť si poškodené ego
Ale moju prezývku skomolili na Šuki...fajné keď na mňa tak kričia cez celú chodbu plnú ľudí....
Najnovšie som Mamut (čo nevzniklo tak, ako si @e práve pomyslel, že vzniklo), to mi nevadí a podpisujem sa tak pod SMS