ahojte... moj problem znie takto: som v 9. rocniku cize si mame vybrat strednu skolu alebo gymnazium. No takze ja som si vybrala SSOŠ ANIMUS V NITRE som jedina z triedy ostatne baby a par chalanov idu na gymnazia aby boli pokope (som rada ze s nimi nebude
jezis ved pojdes na inu skolu, budes tam mat novy kolektiv, ved to nejako vydrz...a ked ich budes mat na salame po case ich to prejde, ako s kazdymi blbymi recami...
ja chodim na gympel. tiež to nema uroveň, zly učitelia, nikto sa tu neučí, a podplaca sa jedna radosť. už by som tam nešla keby som si mala vybrať znova.
@werca27 Ja som tiež zo súkromnej a len málokto si u nás dovolí "podplácať". To je prvá vec. Učiteľov máme veľmi dobrých a učivo veľmi ťažké a veľmi náročné. Proste... to že sú zlé gymnázia, to ešte pochopím, ale súkromné zlé isto nebudú, aspoň z mojej skúsenosti.
tak im nehovor ze kam ides, vsak ty im to nemusis hovorit len triedna asi alebo ten ucitel co odporuca strednu skolu to musi vediet. A ja som napriklad tie skoly asi tri krat menil, som bol rad ze ja aspon viem kam idem tiez mi hovorili ze mam ist na gymnazium lebo som isiel na odbornu a teraz som presiel z odbornej na gympel
animus je piča... je to súkromná škola, ide tam len o peniaze, nič z toho vedieť nebudeš... (jedna bývalá spolužiačka tam je)... šak si choď, môže ti byť jedno...
@werca27 gymanzium je tiez stredna skola. aspon to tak tak vnimam a keby to tak nebolo, aby by som nemohol ist na vysoku..
a co sa tyka uroven slovesnkych gymnazii, radsej pomlcim.. kazdopadne fakt, ze nejaka stredna skola nema uroven mi pride taki bezny, ze je aj komicke ak to niekto z jednej strednej vravi o druhej..
Nemusis ich nejako umlcovat. Prosto si tak rozhodla, tvoj zivot. Spravanie Tvojich vrstevnikov je smutne, ale velmi ich neries. Este nevedia co je zivot a vedia len tych par veci, co dostali vychovou a v najmudrejsich partiach.
@werca27 chodim tam, je tam uplne po pici..je pravda, ze to ucenie tam je take, ze obcas nic nerobime a tak..podplacanie- upla blbost, to su len klebety....nizka uroven- ahaa, takze podla vsetkych je nizka uroven to, ze mame plastove okna, pekne namalovana a v triede mame elektricku tabulu.....to je iba zavist, co sa o tom hovori
Animus som si dával v 9ne ako poistku. Ale už na prijímačkách bolo jasné o aké úroveň ide...proste otázky typu napíš celý názov našej školy alebo kde sa nachádza Divadlo Andreja Bagara ma dostali. Išiel som teda radšej na obchodnú a keď som sa rozprával s bývalými spolužiakmi, ktorí tam chodili, ihneď bolo poznať rozdiel, či už išlo o ten smiešny počet znakov, ktorí im stačil napísať za minútu alebo o maturitu tuším z ekonomiky formou pripravenej prezentácie... Animus je rozhodne ľahká škola.
momentálne mám na výške dve spolužiačky odtiaľ, žeby moli nejaké menej chápavé alebo ako to nazvať povedať nemôžem, pokiaľ ti tam chodí ešte aj sestra tak máš info z prvej ruky, neviem čo viac by si chcela. A na také reči od niekoho kto tam v živote nebol, ale len niekde počul by som sa nikdy nespoliehal.
no nepozam tu skolu ale ak to beries tak... v podstate priatelka to tak tiez mala. rovnake zameranie ako obchodna akademia len to bola este aj technicka skola. za tri roky im natrepali do hlavy to co davaju v obchodnej za styri. robi vyse 3000 uderov za desat minut, ich skola vyhrala cosi... neviem akesi cvicne firmy alebo co... lenze nesudit podla mena skolu. ak tvoja sestra tvrdi ze je to v pohode tak tam chod. ale aby si potom nelutovala. myslim, ze mas este kopec inych skol.
Moja kamoška chodila na Animus, ale do Levíc.Našťastie po roku prestúpila.Vravela, že sa tam vôbec neučili, a "žobrali" od nich peniaze.A viacerí, čo tam chodia vraveli, že tá škola nie je nič moc.Dobrá by bola jedine, ak by si mala v pláne 4 roky sa neučiť, a flákať sa!
Ja by som sa na tvojom mieste radsej poucil z chyb inych, ako neskor lutovat svoju chybu. Nejaky dovod k tomu musi byt, ze vsetci na tu skolu nadavaju, nie? Mozno tvoja sestra ma nanu iny pohlad... Radsej si to dobre premysli.
Ako tak citam komentare ludi smerujuce na spominanu skolu, ani ja by som na tu skolu nechcel. Ked uz mam 4 roky sediet v skole a nieco sa ucit, tak si dobre rozmyslim, ci tie 4 roky len presedim a nijak ich nevyuzijem alebo z toho nieco budem mat!
Uvedom si, ze 4 roky studujes, ale 40 rokov to vyuzivas . A ak si myslis, ze cely zivot sa budes len flakat, tak si na omyle...
je to na tebe, ale podľa tých komentov by som tam nešla ani ja.. je veľa škôl, chod do ba na intrák a budeš mať pokoj od všetkých tam si nájdeš školu..a možno aj dobrú..
ludia len si nemyslite ze chcem tie styri roky preflakat ja a moja sestra sme trochu ine typy ludi . ze sa tam neuci? to urcite nieje pravda urcite nepatri medzi najtahsie skoly v NR ale toto mi nikto nenahovori. ja som sa vas pytala ze ako mam ucitelom povedat ze ma ich nazor nezaujima a nech a nestaraju .. ale aj tak diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nerieš, čo ti hovoria ostatní.
a co ich do toho kam ides na skolu? ja v skole tvrdim ze nikam na vysoku nejdem pretoze sa mi rozhodne nechce bavit ze kam a na co
Lenže ja tam chcem ísť a aj pôjdem a je mi jedno kto čo vraví o gymnáziách
a co sa tyka uroven slovesnkych gymnazii, radsej pomlcim.. kazdopadne fakt, ze nejaka stredna skola nema uroven mi pride taki bezny, ze je aj komicke ak to niekto z jednej strednej vravi o druhej..
Nemusis ich nejako umlcovat. Prosto si tak rozhodla, tvoj zivot. Spravanie Tvojich vrstevnikov je smutne, ale velmi ich neries. Este nevedia co je zivot a vedia len tych par veci, co dostali vychovou a v najmudrejsich partiach.
Pekny den
ale poznám odtial pár fajn ludí, ale fakt len pár.. ostatné všetko debili a štetky samé..
Uvedom si, ze 4 roky studujes, ale 40 rokov to vyuzivas . A ak si myslis, ze cely zivot sa budes len flakat, tak si na omyle...