@hotaru aaa, spravime novy team siren? a potom sa rozpadneme lebo sa kazda vyspi s manazerom a pohadame sa (jk ale fakt sa im to stalo
bolo by to krasne, ja sa ozvem ked uz konecne dam trapne promo do platiny
@relieforsaddist tie popisy : "OMG another big rat"
Práve som si uvedomil že som strávil 5 a pol minúty svojho života pozeraním niekoho ako strieľa potkany
neviem.
chcem byť prospešná ľuďom, či priamo alebo nepriamo nejako (teda každá práca je asi pre ľudí, ale proste niečo také čo ľuďom prináša radosť a vedia že im to prináša radosť) a chcem byť s ľuďmi, lebo síce ich neznášam, ale mám rada prácu s nimi (aj keď ju neznášam).
takže tak, teraz momentálne chcem robiť v ikeji alebo v dákej peknej kaviarničke alebo také dačo.
jo, a ešte, moja vysnená práca by mala byť taká, že by ma nedržala v kancelárii 8 hodín denne a mohla by som byť popri nej slbodná a flexibilná :happy:
@hotaru ja som jedno obdobie tiez len padala lebo som chodila duo q solo je lahke, ale zas so mnou chce hrat frajer a prehravame furt a na hentom sme sa smiali, lebo na streame a little jenny hovorila nieco v zmysle "the team wasnt as important as getting fucked by the manager appearantly" a dalsia mesiac po disbande dala na twitter, ze sa ocividne siren rozpadli a ona sa to dozvedela az teraz (ok vyzeram jak perv stalker teraz .__. )
psychoterapeut ale na to som uz pristary. a urcite nie na sk/cz.
zvysne, bud editor v nejakom magazine, copywriter alebo account executive. alebo cokolvek, kde by som mohol uplatnit kreativitu, cit pre detail a zvysne danosti.
nejaky fitness guru! nieco ako chriss powell v sukni ale to by ma cakala este dlhaaaa cesta
vidim to tak ze nakoniec skoncim ako mestsky planovac a budem pomahat vytvarat uzemne plany! nie je to vysnena praca sice ale brala by som to
Mať vlastnú čajovňu alebo krčmu, kebyže sa dám na podnikateľskú dráhu. Alebo niečo podobné, kde mi budú chodiť ľudia a ja sa o nich budem starať, rozprávať sa s nimi, počúvať ich.
Učiteľ, personalista.
Vydavateľ, spisovateľ, korektor, editor, vlastne asi čokoľvek s knihami. Dáka novinárčina by ma tiež hecla celkom.
A neviem, mňa baví všeličo, vidím to tak, že v živote budem pravidelne striedať zamestnania. Lebo ja pri ničom dlho nevydržím.
študujem učiteľstvo. takže najskôr sa uplatním ako pedagóg. neskôr by som sa chcela uplatniť pokojne aj ako člen nejakého vydavateľstva, poprípade v kultúrno- umeleckých inštitúciách. alebo budem estetik a budem mudrovať.
no najskôr by som si tiež chcela otvoriť nejaký podnik, v ktorom by som dala priestor všetkým mojim sestrám, aby sa angažovali. jedna mi ten priestor navrhne a nadizajnuje, druhá tam bude usporiadavať čítačky, divadlá, predstavenia, performance a happeningy, štvrtá bude maľovať obrazy a usporiadavať workshopy kreslenia, piata bude mimozemšťan a bude mi robiť fotografku počas akcií a piata bude variť a ja? ja to tam budem celé nejako korigovať, manažovať a roznášať kávu a čapovať pivo ako doteraz. a kupovať knižky v antikvariáte, miešať drinky. A celé sa to bude volať U šiestich sestier.
Niekde v centre BA, cca tak o 10 rokov. Ste všetci srdečne vítaní!!!
chcem to zistiť! lebo veľa toho je moc moc... všetko by ma bavilo... ale cítim teraz dosti potrebu sa na niečo zamerať, rozhodnuť sa a isť dajaq za tym... aspoň skúsiť ... lebo inak posledny odstavec @49 .) sa bojim ze ma to čosi prestane baviť
čosik furt posuvajuce sa a stale challengujuce by som chceu .)
budem dnes premýšľať čo!
ale minule keď som robila obhliadku nášho bytu, dvom dvojiciam , tak sa zhodli že by som mohla byť super realitna maklerka .D i spolubydla, ekd som jej potom referovala čo a ako .Drzmýšľam že skúšim na koštofku (len trocha dosť am voči tomu zášť lebo to mam trocha zafixovane ako predaj proti vôli-bambusové ponožky, ale uvidi saa .) )
Fotograf/Cestovateľ........ale nemyslím si že mám talent na fotenie a aj keby neťahá ma to fotenie tak že do toho investujem dosť času, energie a cashu.
ak vynechame testera posteli, tak by ma naplnalo byt aktivistka, kricat do sveta a bojovat za dobru vec.
a este by ma bavila asi nejaka praca so zvieratami. ale to neviem, kedze nikdy som ziadne nemala.
och, este herecka by som chcela byt, keby som nebola skareda a krepa. skareda byt mozem, lebo ved su aj skarede postavy vo filmoch, ale s tou krepostou je to uz tazsie trochu
@doyouhearme za svoje práva, presvedčenie? obyčajní ľudia zväčša nechcú mať s vojnou nič spoločné, vo vojnách bojujú predovšetkým vojaci...tak o akých veciach to tu vlastne píšeš? vojaci sú figúrky, ktoré majú nariadené zabíjať, a ak niekto zabíja kvôli právam, alebo presvedčeniu...tak to pekne ďakujem trošku zvláštne, chcieť fotiť roztrhaných ľudí na uliciach, vrátane malých detí, žien a dôchodcov...oni tam budú kričať na zemi s odtrhnutými nohami a ty tam budeš behať s foťákom...podľa mňa si ešte strašne mladá na to, aby si pochopila, ako hrozne to poznačí tvoj život...ale veľa šťastia na ceste životom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a tajne dúfam, že niekde vo vojnových oblastiach, chcem tam fotiť ľudí (a neumrieť tam ofc)
mna skor zaujima viac kde, bo tu asi skor nie XD
bolo by to krasne, ja sa ozvem ked uz konecne dam trapne promo do platiny
Práve som si uvedomil že som strávil 5 a pol minúty svojho života pozeraním niekoho ako strieľa potkany
chcem byť prospešná ľuďom, či priamo alebo nepriamo nejako (teda každá práca je asi pre ľudí, ale proste niečo také čo ľuďom prináša radosť a vedia že im to prináša radosť) a chcem byť s ľuďmi, lebo síce ich neznášam, ale mám rada prácu s nimi (aj keď ju neznášam).
takže tak, teraz momentálne chcem robiť v ikeji alebo v dákej peknej kaviarničke alebo také dačo.
jo, a ešte, moja vysnená práca by mala byť taká, že by ma nedržala v kancelárii 8 hodín denne a mohla by som byť popri nej slbodná a flexibilná :happy:
tak by som chcela robiť niečo s hudbou.
lenže som bola kokotka. A už je asi neskoro.
zvysne, bud editor v nejakom magazine, copywriter alebo account executive. alebo cokolvek, kde by som mohol uplatnit kreativitu, cit pre detail a zvysne danosti.
A inak chcel by som byt velkopodnikatelom
vidim to tak ze nakoniec skoncim ako mestsky planovac a budem pomahat vytvarat uzemne plany! nie je to vysnena praca sice ale brala by som to
(neviem čo robím na záhradnej architektúre )
ale tak snívať môžme že
toto som tiež chcel, niekde v afganistane si fotiť
inak to bol burzový maklér, ale toto by sa mi možno páčilo tiež
» www.advokatskaspolocnost.sk/pravne-sluzby/k...
vidieť čo sa deje v rámci takých veľkých podnikov ako váhostav a podobne
(hej, a bavilo by ma právo)
Učiteľ, personalista.
Vydavateľ, spisovateľ, korektor, editor, vlastne asi čokoľvek s knihami. Dáka novinárčina by ma tiež hecla celkom.
A neviem, mňa baví všeličo, vidím to tak, že v živote budem pravidelne striedať zamestnania. Lebo ja pri ničom dlho nevydržím.
študujem učiteľstvo. takže najskôr sa uplatním ako pedagóg. neskôr by som sa chcela uplatniť pokojne aj ako člen nejakého vydavateľstva, poprípade v kultúrno- umeleckých inštitúciách. alebo budem estetik a budem mudrovať.
no najskôr by som si tiež chcela otvoriť nejaký podnik, v ktorom by som dala priestor všetkým mojim sestrám, aby sa angažovali. jedna mi ten priestor navrhne a nadizajnuje, druhá tam bude usporiadavať čítačky, divadlá, predstavenia, performance a happeningy, štvrtá bude maľovať obrazy a usporiadavať workshopy kreslenia, piata bude mimozemšťan a bude mi robiť fotografku počas akcií a piata bude variť a ja? ja to tam budem celé nejako korigovať, manažovať a roznášať kávu a čapovať pivo ako doteraz. a kupovať knižky v antikvariáte, miešať drinky. A celé sa to bude volať U šiestich sestier.
Niekde v centre BA, cca tak o 10 rokov. Ste všetci srdečne vítaní!!!
zatial u mna naj cielom je velka stvorka (dane, audit, ucto)
čosik furt posuvajuce sa a stale challengujuce by som chceu .)
budem dnes premýšľať čo!
ale minule keď som robila obhliadku nášho bytu, dvom dvojiciam , tak sa zhodli že by som mohla byť super realitna maklerka .D i spolubydla, ekd som jej potom referovala čo a ako .Drzmýšľam že skúšim na koštofku (len trocha dosť am voči tomu zášť lebo to mam trocha zafixovane ako predaj proti vôli-bambusové ponožky, ale uvidi saa .) )
a este by ma bavila asi nejaka praca so zvieratami. ale to neviem, kedze nikdy som ziadne nemala.
ale clovek musi, bohuzial, nejako vyzit.
.......
v každom prípade to pociťujem teraz takto, chcem byť tam, a chcem ľuďom, ktorí si to prečítajú ukazovať, čo sa tam deje.
možno poznačí, áno, možno sa to zmení, teda že keď dospejem, tak ma to prejde. len momentálne to vidím takto.