Máte už nejakú predstavu o tom v akom dome respektíve byte by ste chceli bývať? ja napríklad rozmýšľam o peknom bungalove s francúzskými oknami a veľkou slnečnou terasou niekde pod lesom.
Ha, keby len predstavu architektúra ( aj záhradná) je moje hobby Dom aj záhradu mám rozplánovaný na meter štvorcový, celé projektové riešenie, ešte aj výška hrebeňa strechy je vypočítaná no čo, budúcnosť si poistím
ja by som si nevedela predstavit ze by som mala byvat mimo civilizacie, potrebujem mat okolo seba ludi... takze pravdepodobne v nejakej bytovke, zalezi od toho ci by som uz mala byvat s rodinou (ak nejaku si urobim alebo sama resp so spolubyvajucim
@3 ja mám potraviny vedľa domu. Dokonca máme veľkú záhradu, náš rodinný dom je viac ako 2-poschodový a je pri Bratislave. Nechceš kúpiť? Alebo sa k nám nasťahovať?
@tenny555 hneď teraz nie ale keď skončím školu tak chvíľu budeme s frajerkou bývať v byte a potom sa ide do USA, zarobiť si alebo ísť tam bývať. ale radšej bývať, nejako ešte ju prehovorím
@tenny555 teda vyučený ešte nie, teraz dokončujem automechanika... urobil som chybu pri výbere školy tak pôjdem na rekvalifikačný kurz. a PC grafiku robím vo voľnom čase... práve idem robiť videoblog alebo diskusiu o tom ...
niekde v lese na kopci,mimo civilizacie..nieco ako hrad,zamok nieco velke a vysoke nejaka pekna gotika..ale neviem kto by v dnesnej dobe dokazal nieco take postavit..a kolko by to stalo ani nechcem vediet..
a druha varianta je niekde kde sa nieco deje new york..kde ide zivot rychlo a je vela ludi,na najvyssom mrakodrape úplne hore
2 izbový podkrovný bit, s obrovskou terasou, v hisotorickom centre mesta a pod barákom bi som chcela mať kaviareň, kde bi som každé ráno chodila na kaffe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» onlytheblogknowsbrooklyn.typepad.com/.a/6a00d8341c5f...
čo vôbec nieje veľa
toto je ešte z tých drahších ten typický s "papierovými" stenami stojí doslova pár korún
Piccadilly Circus 203 - 206
Tam by som dokázala aj bývať
a druha varianta je niekde kde sa nieco deje new york..kde ide zivot rychlo a je vela ludi,na najvyssom mrakodrape úplne hore
este tam mat saunu a to je vsetko....
len kolko to este zere penazi udrzba bazenu a sauny.....
ale predstava dobra...
alebo taketo niec
jeden nejaky bungalow na predmesti LA a druhy tu v Skotsku na "vidieku", taky mensi domcek,na oddych