opustený slnečný ostrov, na ktorom by sa nachádzala obrovská knižnica so všetkými knižnými klenotmi sveta.... Nikto by ma nevidel, neotravoval, a ja by som si pekne-krásne ležala v tieni a čítala knižky, alebo by som sa čľapkala vo vode. Alebo ešte už vyššie zmienená lúka uprostred opustených vrchov... len ja a príroda. Žiadni otravní ľudia, žiadne pohľady, žiadna ľudská stupidita a naivita... nič... len ja, príroda a knižky. A ešte sny...
no ja snívam o takom mieste,kde ujdem pred seckou realitou a budem tam skutocne slobodná...nemusí to byt dačo opustené,rada by som sa nachádzala v starých uličkách nejakého prímorského mestečka
vodopády s krásnou priezračnou vodou a nadherná príroda naokolo, zvuk vody a spevavého vtáctva, mala chatrčka nedaleko z bambusu, a priateľ, sama by som tam nevydržala, pár km od nás by mohla byť osada kde budem chodiť pozorovať miestne zvyky, ručné práce, stravovanie, pestovanie plodín proste iné zvyky iná mentalita Uplna izolácia od ludí mi nevyhovuje no ale taký pobyt v Indií, tie ich procedúry, detoxikácia organizmu, omladzovacie procedúry bez tv, mobilov, počítača tiež fajn, vstávať z vychádzajucim slnkom, aromaterapia, bylinné kupele a masáže, joga, výborný relax
alechcela by som tam, kde sa niečo deje, ideál by bolo v blízkosti Sanfrancisca a dom by bol zelený uprostred bukového lesa s altánkami a alejami a špeci kopec s višňovým sadom
tiez to poznaam...neviem kde by som sa citila najlepsie ale strasne by som chcela ist do Francuzska !!! vzdy ma to tam tahalo a kedze chcem v buducnosti veľa cestovat , mohol by sa mi tento sen splnit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Alebo dáka lúka na svahu kopca a tam rozvalený sám najlepšie... A bol by pokoj.
vyzeralo by o nejak takto.. (New Zealand, South Island)
alechcela by som tam, kde sa niečo deje, ideál by bolo v blízkosti Sanfrancisca a dom by bol zelený uprostred bukového lesa s altánkami a alejami a špeci kopec s višňovým sadom
Ja som asi moc národne založená ale bývať pod končiarmi tatier je jenda z mojich naj túžob podtatranskú kotlinu milujem