Niekto niečo o nej vie alebo tam chodí niekto by mi pohol podať nejaké info je To vysoká škola P.J.šafárika v KOšiciach Fakulta VErejnej správy PLS ak sa niekto taký ochotný nájde.......Ďakujem
ja som počula, len tolko, že je to hrozne ťažké, prirovnavaju to dokonca aj k právu, len sa tam neučia zákony, profesori su hrozne "ochotní" jedným slovom to nie je nič moc....
ja tam chodim na pravo a poznam par ludi co studuju tento odbor , co viem o tom tak studenti tej fakulty sa tusim najmenej z celej upjs ucia , aspon je to moj subjektivny pohlad , netvrdim ze je to lahka skola ale da sa zvladnut .. a co sa tyka korupcie tak hmm ja som sa normalne dostal na upjs ale korupcia sa najde vsade , aj u nas
ak ti možem poradiť vyhýbaj sa tomuto odboru ako len najlepšie vieš... v podstate z tej školy nič nemáš a je to dosť ťažké....ak ti to mám správne vysvetliť, na to aké je to ťažké, uplatnenie nie je najlepšie...
navyše mám tam bývalých spolužiakov a hovoria že je to dosť velký zaberák...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
navyše mám tam bývalých spolužiakov a hovoria že je to dosť velký zaberák...