a nechcem tam ísť... a myslím si že uplatnenie sa ja s týmto nájde...ale nemá človek moc na výber... len to závisí od človeka... môže to učiť alebo v cestovke robiť...alebo so sacr .... (chodím na strednú ohladom cestovného ruchu)
najlepšie bolo dnes v triede keď sme sa s učitelkou (vyštudovala práve tento odbor, v nitre) a povedala som že chcem ísť na ruštinu s firemnou praxou a cr tak väčšina zalamovali rukami, zhikli a ešte keď som povedala že preto lebo chcem mať vela volného času na brigády tak sa zasmialai že volného času
a ja sa čudujem že vzhliadajú ruštinu tak zložitou
ale niektorí si tam dávajú prihlášky, na ten cestovný ruch
lawey ... hej cestovný ruch je aj v BA na ekonomickej - obchodná fakulta konkrétne ak sa nemýlim .. dík za názory hlavne by bolo dobre sa tam najskor dostať kedže som z gympla takže ekonomika ktorá je v prijímačkách je pre mna španielská dedina (ak teda nerátam tie jednohodinovky v treťom ročníku, na ktorých tá učitelka skoro vždy chýbala ... ) prosím vás neviete niekto , že pokial ide o tie prijímačky tak do akej hlbky je tam na nich tá ekonomika ? ide len o nejaké základy alebo je to obširnejšie ?
ta ekonomika sa da naucit za tyzden na prijmacky na EUBU, ked si z gympla tak mas velku vyhodu, ak vies teda slusne matematiku a anglinu tak sa tam dostanes lavou zadnou ...
@smille11 presne tak ako hovori @11 ta ekonomia je uplne v pohode, tiez som z gympla a knizku som otvorila prvy krat tyzden pre prijmackami a pohoda dovtedy som nemala ani tusenia o ekonomii, a dala som to dokonca celkom fajne, takze tam sa nie je coho bat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neviem prečo som šiel na strednú cestovný ruch :´(
a nechcem tam ísť... a myslím si že uplatnenie sa ja s týmto nájde...ale nemá človek moc na výber... len to závisí od človeka... môže to učiť alebo v cestovke robiť...alebo so sacr .... (chodím na strednú ohladom cestovného ruchu)
najlepšie bolo dnes v triede keď sme sa s učitelkou (vyštudovala práve tento odbor, v nitre) a povedala som že chcem ísť na ruštinu s firemnou praxou a cr tak väčšina zalamovali rukami, zhikli a ešte keď som povedala že preto lebo chcem mať vela volného času na brigády tak sa zasmialai že volného času
a ja sa čudujem že vzhliadajú ruštinu tak zložitou
ale niektorí si tam dávajú prihlášky, na ten cestovný ruch