Jasné, že sa chystáme...ja mám len jeden problém a to taký, že som prijatá na viac škôl a neviem sa rozhodnúť rozmýšľam, že nastúpim na jednu a na druhú, ktorá sa mi tiež pozdáva si dám pre istotu odklad jeden rok (keby má tá, na ktorú nastúpim nebavila , len neviem či je to možné...
...zabijanie casu...konkretne 5 a viac rokov na zhnitom internate mi nic nehovori...pre mna ziadne lakadlo...a keby som nechcel byt na zhnitom internate, tak by som sa musel volat Fico (aspon prvym menom) aby som sa doplatil...
no ja by som veeelmi rada sla...heh...maly priblem : nemam tusenie kam...a aj ked mam take malinke, neviem ci sa mi vobec oplati stracat 5 ci kolko rokov....neviem ani co byma tak bavilo, a hl. ci by som to zvladla...ja uz 3-4 roky dopredu stresujem..nesom normalna, ale sak co uz
pre mna to vobec nie je strata casu, uplne ine nez na strednej, nikto ta nestresuje..vrelo odporucam..a ked uz mas nejaky diplom v ruke, upratovacku robit nebudes.a este ten studentsky zivot- fakt to stoji za t
prave preto ze sa tam nic nestuduje ... 5 rokov .. aj ked par ludi sa zaryto uci aby potom robili na miestach kde im ani vysoku skolu netreba ... vysoka skola je pozostatok komunizmu ... dnes sa sikovny clovek vypracuje aj bez vysokej skoly ... ale samozrejmne v nasej komunistickej krajine to nieje naskodu ... najlepsie si urobit aspon profesora ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
--studensky zivot nie je len hnitie na intraku to je uplne iny zivot nez na stredoskolskych intrakoch, ja sa nestazujem a hlavne na mimoskolske akcie
boh so mnou
Kto to absolvoval velmi by mi pomohol- tak zhruba napiste co sa tam dialo,temy,talentovky atd. diky diky moc.
jasne že chcem ísť na VŠ...na čo mi asi tka bude matura z gympla... sakra len ench sa niekam dostanem