som septimanka na gympli..a vždy som chcela isť za zubarinu,ale kedže zisťujem že dostať sa tam je pre mňa moc náročne tak nemam šajnu čo ďalej. Rozmyšľala som o logopédii,ale zas to nemá uplatnenie. Poradili by ste mi ešte nejaký zaujimavy odbor?
@mariadeborah celkovo medicína je veľmi ťažká nato fakt musíš mať nervy a chuť to robiť .. mám kamarátku učí sa "len" za sestričku a toľko učenia čo má a ani zďaleka ľahké (známosti nemá) takže sa učí od rána do večera a hlava v smútku, ale ona to vážne chce robiť je to jeden z jej životných cieľov , ale zase na druhej strane ak vieš odpisovať tak čo mi hovorí tak má také spolužiačky, že nevidia ani knihu a všetko odpisujú a majú lepšie hodnotenia ako ona ..
@mariadeborah Ja som tiež dohnala za pol roka biológiu od 1. až po 4.ročník a zmaturovala som z nej na dvojku Všetko sa dá, len musíš veriť tomu, čo chceš dosiahnuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
za rok sa da dohnat este dost
Ja si myslím že logopédia má uplatnenie. Neberú veľmi veľa ľudí a dostať sa tam je ešte ťažšie ako na zubarinu