Poznám, ale iba z rozprávania iných, viem, že má pobočky po celom Slovensku a že sa tam študuje sociálna práca a podobné odbory, tuším, že už aj psychologia.
Podľa mňa je to napriek tomu, že je súkromná, celkom dobrá škola a určite sa tam neziskáva titul za peniaze, ale za štúdium, i ked samozrejme, že tie odbory nie sú nejako extra náročné, takže sa dá vyštudovať pomerne ľahko.
Takže je to celkom dobrá škola moja mam studuje externe Chodí sa stade pomáhať do afriky ugandy či kde
Ale aj tak su tam svine ako nakaždej výške Moja mama mala mat same A. a ked dostavala ten bakalarsky tytul stým "vysvedcením" tak jje tam zmenili jedno A na B takže nemala vyznamenanie ....
Ale to je tak všade ,kdo nemá známosti nikde sa nedostane
No ja tam teraz prestupujem a kamarátka mi stále hovorí, že je to na nič škola, že tam chodia takí idioti ktorí prepadali na strednej..viem somarina, ale rada by som sa uistila a počula na ňu nejaké recenzie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.vssvalzbety.sk/...
studuje sa tam socialna praca napr.
Podľa mňa je to napriek tomu, že je súkromná, celkom dobrá škola a určite sa tam neziskáva titul za peniaze, ale za štúdium, i ked samozrejme, že tie odbory nie sú nejako extra náročné, takže sa dá vyštudovať pomerne ľahko.
Ale aj tak su tam svine ako nakaždej výške Moja mama mala mat same A. a ked dostavala ten bakalarsky tytul stým "vysvedcením" tak jje tam zmenili jedno A na B takže nemala vyznamenanie ....
Ale to je tak všade ,kdo nemá známosti nikde sa nedostane
ďakujem