S takýmto prístupom odporúčam odbory humánnej geografie (PrifUK), alebo ešte lepšie niečo z filozofickej alebo pedagogickej fakulty (tiež UK) a vraj je aj manažment úplná pohodovka. Ale či bude aj uplatnenie...
už keď som bol v prváku tak som zistil čo sú tí biológovia zač - len sa to sťažuje a pritom majú len pár skúšok. A keď som počul že teraz v letnom semestri v druháku ani nič nerobia... No mňa skoro šľak trafil od závisti
@nicmanenapada najlepšie, keď s niekým takým bývaš, vstáva si to o 11...o 4 ide na hodinu do školy dva krát za týždeň, silné nervy mám (už je doma samozrejme 3. týždeň)
kedže v dnešnej dobe veľa ľudí zmýšľa ako ty a ani na vysokú nie kvôli štúdiu, ale užívať si život, tak žiadna taká škola nie je perspektívna do budúcnosti.
ale ľahká je napríklad pedagogika, sociálna práca, sociologia, možno aj nejaké odbory na ekonomickej ak nie je pre teba matika úplna španielska dedina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
už keď som bol v prváku tak som zistil čo sú tí biológovia zač - len sa to sťažuje a pritom majú len pár skúšok. A keď som počul že teraz v letnom semestri v druháku ani nič nerobia... No mňa skoro šľak trafil od závisti
veď práve s takým (biológom) bývam. Lezie mi na nervy tým ako nič nerobí
- len žiadne uplatnenie
ale ľahká je napríklad pedagogika, sociálna práca, sociologia, možno aj nejaké odbory na ekonomickej ak nie je pre teba matika úplna španielska dedina.