Ako je to odísť študovať vysokú školu do zahraničia ?? Po strednej škole chcem isť na 95% niekde do štátoch alebo do krajiny kde sa hovorí anglickým jazykom. Plánujem si tam kúpiť byt a chodiť na výšku a popritom nejakú brigádu. AKE SU VYHODY A NEVYHODY O
nevyhody su psychicke, mas 15 a je ine si predstavovat ze v 19 tich odidies do USA budes brigadovat ucit sa a zit si americky sen a je ine to naozaj spravit, takze sa budes musiet vysporiadat hlavne sam so sebou ak to chces dokazat
tiež som si to takto predstavovala
realita je trošku iná, ale ja napr idem do Dánska na VŠ, teraz niekedy budem mať pohovor, ak by ma tam zobrali tak super, lebo škola je zadarmo a ak si nájdem brigádu tak dostanem štipendium...
ak ale chceš ísť do USA alebo do UK tak rátaj s tým že tie školy niečo stoja (v londýne myslím že 10 000 na rok ale dá sa tam zobrať pôžička) a tá kúpa bytu je pekný sen, radila by som ti začať šetriť
myslim si ze tou vetou "kupim si byt" si si zabil sance na serioznejsie odpovede, ja len ze studovat v zahranici sa isto opalti, ale take ruzove ako ty vidis to nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
realita je trošku iná, ale ja napr idem do Dánska na VŠ, teraz niekedy budem mať pohovor, ak by ma tam zobrali tak super, lebo škola je zadarmo a ak si nájdem brigádu tak dostanem štipendium...
ak ale chceš ísť do USA alebo do UK tak rátaj s tým že tie školy niečo stoja (v londýne myslím že 10 000 na rok ale dá sa tam zobrať pôžička) a tá kúpa bytu je pekný sen, radila by som ti začať šetriť