Zdravím všetkých prítomných, chcel by som sa vás popýtať na váš názor ohľadom dvoch škôl na ktoré som bol prednedávnom prijatý. Jedná sa o Leteckú fakultu (Riadenie leteckej dopravy) a FBERG (Geodézia a geografické informačné systémy) - školy sú súčasťou
Tak ja som podal prihlášky len do odborov, ktoré by ma bavili resp. možno bavili snáď tomu tak bude nech už si zvolím ktorýkoľvek z nich. Študujete niekto niečo z tých dvoch, poprípade študovali ste?
kamoška tuším končila teraz Bc na leteckej presne v tom odbore.. akooo nesťažovala sa, len to, že je tam dosť veľa teórie (a somarinky niekedy)...nájde sa tam aj skúšajúci, ktorý ťa nebude skúšať kým si nekúpiš jeho knižku a nebude tam tvoje meno (perom, na prvej strane ) čo mi už príde trošeno za vlasy
inak, celá tuke je podľa mňa jeden veľký bordel...
kolega študoval to RLD a sťažoval sa, že to znie zaujímavo, ale väčšina predmetov je ekonomika/manažment a tak... ale on bol vždy na lietadlá, takže ak máš k tomu vzťah... a uplatnenie? tak vieš aká je na SR rozšírená letecká doprava...
@themarwin ja sa zase rozhodujem medzi počítačovou podporou výrobných technológií na FVT (Prešov - TUKE) a riadenie leteckej dopravy v KE ... ale asi pojdem na to riadenie ... keď tam pôjdeš, tak sa tam možno stretneme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
L
inak, celá tuke je podľa mňa jeden veľký bordel...
ale vyberaj si to, čo by ťa bavilo
ja by som išiel na GIS
študuje ta dosť ľudí a u nás je teda vraj problém zamestnať sa, aspoň čo mi ona hovorila