Ahojte,otazka je smerovana absolventom zahraničnych univerzit. Pomohol zahraničny titul vašej buducej kariere? Mali ste viac moznosti ako keby ste studovali tu na SVK? Aky maju k vam pristup zamestnavatelia? Našli ste si v pohode pracu? Dakujem
vies co, na picu uplne. zamestnavatelia maju averziu voci zahranicnym VS, nakolko slovenske univerzity nastavili latku tak vysoko, ze ju zahranicne skoly doposial nedokazali prekonat. v krajnom pripade vezmu aj zahranicneho absolventa, ale nie je ziadnym tajomstvom, ze slovenski maju vzdy prednost.
Well, takto. V druhom ročníku bakalárskeho mám čiastočný úväzok v odbore a spolubyvka, ktorá robila rovnakého bakalára na Slovensku na mňa pozerala ako na blázna, keď som jej povedala, že mi ponúkli úväzok
Studujem Informatiku v KE a myslim si ze v IT oblasti je jedno ci mas vysku tu alebo inde. Ide o to kolko sa tomu venujes pomimo ci robis veci len na zadania alebo aj pre skolu nieco a tak. Vyska v zahranici v IT ti skor pomoze v tom ze v tej oblasti kde studujes najskor po skole najdes aj pracu. Ale viem o chlapcovi co studoval na TUKE FEI a robil pre Blizzard ci Google.
V inom odbore na tom viac zavisi si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V inom odbore na tom viac zavisi si myslim