Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžety
Prosím Vás viete niekto viac o tejto škole. Dala som si prihlášky na fasa ťažké školy a svoje uspechy na prijatie vidím čoraz bledšie... čiže by som chcela toto zvoliť ako záchranu...
Moja mam chodi na tu skolu, socialna praca. Toto odpisuje
"som prvacka na tejto skole a kto chce A ako ja, musi sa ucit. Inak v pohode, prijimacky som nerobila, myslim, ze do priem. tri sa nerobia. skola nie je tazka. Ale v prvom rocniku dost prednasok a skusok. "
Škola má dobré meno, je kvalitná, len štát z nej robí niečo horšie lebo dekan si povie čo chce a robí si jak sa mu páči.a myslím že na školu ťa v pohode vezmú lebo je súkromná a aj za denné sa tam platia nemalé peniaze.a dá sa aj v pohode zvládnuť, chodí mi tam mamka a takmer všetko čo sa učí viem aj ja, ale to bude asi tým, že ja mám podobnú strednú, takže napríklad z takého gymka to budeš mať asi ťažšie.good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
"som prvacka na tejto skole a kto chce A ako ja, musi sa ucit. Inak v pohode, prijimacky som nerobila, myslim, ze do priem. tri sa nerobia. skola nie je tazka. Ale v prvom rocniku dost prednasok a skusok. "