Ahojte,
ako 20 ročná naivna baba som išla študovať odbor čo nemá žiadne uplatnenie. Školu som zanechala a išla som pracovať. Teraz už lutujem, že po strednej som neišla rovno pracovať, lebo som nevedela že kam ďalej, rýchlo som sa prihlásila na školu
Vybrala som si pseudoodbior. Už som pracovala v obchode, vo fabrike, a takte to ide už 5. rok. V poslednej dobe som si nabrala viac sebadôvery, som komunikatívna a ambiciozna, takze všetko co zo mňa v mladšom veku chýbalo.
Zistila som ze aká profesia je pre mna vhodná, čo ma naozaj baví. Vybrala som si zubnú techniku. Oplatí sa to študovať v dnešnej dobe? Študuje z vás tam niekdo? Druhá moznost je fyzioterapia.
určite to nie je také lukratívne ako zubné lekárstvo ale v každom prípade to je remeslo,neviem ako je to s uznávaním diplomu v zahraničí ale v takom Rakúsku alebo Švajčiarsku to musí velmi slušne vynášať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Zistila som ze aká profesia je pre mna vhodná, čo ma naozaj baví. Vybrala som si zubnú techniku. Oplatí sa to študovať v dnešnej dobe? Študuje z vás tam niekdo? Druhá moznost je fyzioterapia.