Prosím kto by mi vedel poradiť. Potrebujem nájsť vysokú školu kde sa študuje odbor zubný laborant/zubný technik. Niekde v PO alebo v KE. Ešte či je nejaká šanca že sa tam dostane aj študent strednej školy ktorý ukončil štúdium s maturitou ale nie priamo n
@lucia654 su tam prijimacie pohovory takze ano dostanes sa tam ked spravis prijimacky, a zubny technik, to radsej chod za zubara. zubny technik maka ako blbec a plat ma velmi maly orpti zubarovy. lebo ked si spocitas material a vsetko tak je zarobok mizerny. lebo na slovensku si nemozu zdvihnut ceny zubny technikovia, oni maju cennik uz vyse 10rokou stary, lebo im to nikto nezaplati, jedine kto si dviha cenik su zubari lebo oni si mozu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ak ťa zaujíma zubná technika, na zdravotke v Košiciach (Kukučínova?) sa mi zdá, že som niečo také videla - formou nadstavbového denného štúdia.