tak jedlo a ubytko nie sú poplatky na vysokú, to sú poplatky na život nie? poplatky na vysokú na SR sú malé, na začiatku roka platím niečo do 20e za zápis + niečo za prolongáciu ISICu a potom treba nejaké písacie pomôcky, zošit a tak...
mňa by zaujímalo, či je tu niekto, kto chodí do Brna alebo aj inde do ČR na VŠ, aké sú tam poplatky za internáty a tak celkovo, koľko vás vyjde mesačne ubytko, strava + občasná zábava?
@kail91 ja chodim do brna, ale nebyvam na intraku takze v tom ti asi nepomozem ceny sa lisia od jednotlivych intrakov .. a strava ta vyjde no.. podla toho kolko zjes to sa neda podla mna nejako vycislit.. ja minam dost kedze robim celkom velke nakupy a na obcasne zabavy nechodim takze to ide uplne mimo mna
ja som v BA, intrak ma stoji 55 eur na mesiac, ale to platim za sept.-december a potom januar-jun naraz. okrem toho miniem tak 150-200 eur mesacne. zalezi od toho ci musim kupovat nejake knihy, ci idem na nejaku akciu a tak..ale tych 200 malokedy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov