Momentalne studujem v anglicku, buduci rok by som mala ist na strednu. Lenze rozmyslam ze by som sa vratila na Slovensko vystudovat medicinu na nasej strednej skole, a potom sa vratit do Anglicka na vysoku. Tym padom by som mala dobre
Ak ideš vo VB na strednú to znamená, že máš 11 rokov tak hlúpo položenú otázku som dlho nevidela aká medicína na strednej? Haraširi v hlavičke? Ostaň v UK
medicina na strednej ti sibe? jedine tak zdravotnicka skola ale ta ti je na prijatie na medicinu akurat tak na nic to by si musela na gymnazium na sr a potom na medicinu na sr, ale vies co ja by som na tvojom mieste ostala tam kde si...tam vystuduj aj zs aj ss aj vs a bude ti supeeeeeeer lebo ked tam vystudujes medicinu tak to mas vyhrate tomu ver...slovensko riadne upada nevracaj sa
@mortinelka byt tebou studujem v UK, ak by si totiž vystudoala na sk v UK by ta nezamestali tak lahko, musis si proste overiť či ta skola na kt. stujes je medzinarodne uznavana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak ideš vo VB na strednú to znamená, že máš 11 rokov tak hlúpo položenú otázku som dlho nevidela aká medicína na strednej? Haraširi v hlavičke? Ostaň v UK