Ako ste sa zmierili s tym že vaš frajer / frajerka ide na vysoku školu niekde mimo ... ako to riešite ? ako často ste spolu ?...
Uprimne ma ide šlahnúť z toho že pojde preč :/ ...
my sme boli zo ziliny obaja....ona isla na skolu do trnavy a ja som planoval odchod do spanielska....presvedcila ma ona a moje šerdco aby som si nasiel pracu v blave a boli sme spolu najprv cca kazdy druhy den, neskor kazdy tyzden, pak raz za 2 tyzdne, a pak sme sa rozisli.....vyjebal som sa na pracu a odisiel som do prahy....za 3 mesiace mi vola ze je v prahe tak ze sa vychytame a pokecame....za 2 hodiny sme sa bozkavali, ale ona bola stale na skole v trnave....tak som kazde 2 tyzdne za nou na vikend zasiel....2 tyzdne muky, a 2 dni neba........potom prisli prazdniny, stravili sme ich v prahe, a koniec v taliansku a chorvatsku.....a pak sme sa rozisli.....no a odvtedy presli asi 4 alebo skoro 5 mesiacov a uz som sa z toho dostal ale o to nejde ted....ja len ze "laska hory prenasa".....ono sa da zrazu vsetko, ked milujes
Ja by som to nevedela tolerovať.. akože iné mesto ktoré je blízko áno, ale ak by to mala byť nejaká moc diaľka tak rozhodne nie. Vždy by som hľadala také riešenie aby sme boli spokojní obaja a hlavne spolu
my ani nebývame v tom istom meste a ja ešte aj študujem inde, ale sme spolu od piatku do nedele každý jeden týždeň a keď sa dá a mám nejaké voľno ja, alebo má on menej práce tak aj cez týždeň ...je to takto tretí mesiac a zatiaľ to funguje super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
rozisli sme sa samozrejme
a svet sa toci dalej