Aká je podla vás vš s buducnosťou ? .. rozmyyšlala som nad psychologiou no to je vraj nanič potom kriminalistika no to tiež moc dobre nehodnotia .. som na gymku a času mam zatial pomerne dosť no ajtak vďaka ak sa niekto ozve D
kriminalistika...noo to sú samé papierovačky. som toho názoru,že ak ťa niečo baví a si v tom dobrá..... načo študovať nasilu niečo čo nechceš a možno nakoniec nebudeš mať ani uplatnenie.....
alebo potom niečo s čím sa chytíš furt (nielen na _SR samozrejme)- IT /medicína
Erm, do desiatich rokov sme všetci chceli byť egyptológovia a astrofyzici (ja obidve ), ale tak reálne:
- s čím nechceš mať už nikdy v živote do činenia? (klasická odpoveď je asi matematika.. )
- na čo máš prirodzený talent?
- je povolanie XY perspektívne v súčasnosti a na Slovensku?
- Sú povolania, voči ktorým máš morálne výhrady? (právnik, farmaceut..)
@narazuvzdornaa no matematika nieje moôj neoblubeny predmet i ked pri niektoryhc rovniciach by som sa zabila .. nemam potuchy načo mam talent a pravnik ma praveže zaujimal tiež le nto je ťažke a musiš tomu obetovať cely život takže rodina si nema šancu
ja som na filologicko-areálových štúdiach a aj keď na to dosť pičujem ale sú to zaujímavé veci... a baví ma to (odhliadnuť od faktu že ma nebaví učiť sa ale som rada mudra v tom čo ma zaujíma) ... čiže s týmto odborom mi vôbec nejde o uplatnenie ale o to čo chcem nuž keby mi nejebe v puberte a šla by som na gympel možno by som žistila že mam talent na biologiu alebo tak nejak...ktoho vie,...
a ekonomicky odbor nechcem kvôli matike a ani by ma to nebavilo kadejako... take ako marketing a manažment jo no...
ale dnes ide proste len nech máš titul a ak máš čosi v životopise a nesedíš na riti a nečakáš kym ti práca padne do ruky, tak prácu nájdeš...
a ak ťa odbor fakt baví, ver tomu že nájdeš
ale keby som z gymka a rada by som sa učila tak isto medina
@beky543 ja len ze pri pravnicine ma rodina sancu, aj ked je pravda ze tomu treba viac casu venovat, skor treba brat do uvahy, ze svoju rodinu tym mozes ohrozit... vela pravnikom chodia vselijake listy
inak, ja by som volila to, co ta bavi nech je to akokolvek tazke, ked ta to bavi zvladnes to ani nebudes vediet ako
@sasuke no ved ale ja praveže neviem čo ma presne bavi skôr je možno toho viac ale to som sa možno len na to tak zavesila aby som niečo mala no a potom zistil že je to nanič tak neviem no
@beky543 preto som nesla na gympel ale na odbornu skolu, ked nepojdem na vysku budem aspon daco vediet a nebudu to stratene roky, teda aspon nie az tak... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo potom niečo s čím sa chytíš furt (nielen na _SR samozrejme)- IT /medicína
- s čím nechceš mať už nikdy v živote do činenia? (klasická odpoveď je asi matematika.. )
- na čo máš prirodzený talent?
- je povolanie XY perspektívne v súčasnosti a na Slovensku?
- Sú povolania, voči ktorým máš morálne výhrady? (právnik, farmaceut..)
a ekonomicky odbor nechcem kvôli matike a ani by ma to nebavilo kadejako... take ako marketing a manažment jo no...
ale dnes ide proste len nech máš titul a ak máš čosi v životopise a nesedíš na riti a nečakáš kym ti práca padne do ruky, tak prácu nájdeš...
a ak ťa odbor fakt baví, ver tomu že nájdeš
ale keby som z gymka a rada by som sa učila tak isto medina
inak, ja by som volila to, co ta bavi nech je to akokolvek tazke, ked ta to bavi zvladnes to ani nebudes vediet ako