10. júna som robila prijímačky na VŠ a dnes mi došlo poštou že ma neprijali. To je len to prvé kolo kde pozerali na výsledky prijímačiek ale ešte sa prijatí študenti nevyjadrili či chcú študovať na tejto škole alebo na inej ak ich zobrali na 2 školy ? Je
veď logicky, pozri sa ja som mala 5 prihlášok, a asi teda nepôjdem na všetky, že? tiež som robila 10.6. a keďže len teraz ako hovoríš rozposielajú rozhodnutia ako by už mohli predom vedieť, že niekto s a rozhodne nenastúpiť? O.o takže to nemôže byť finálne, potom je ale otázne a zavisi od jednotlivych skol akym sposobom doberaju dalsich studentov
ak si nemala dostatok bodov, tak to odvolanie nie je správne len ak si mala dostatok bodov, podľa ktorých brali, ale nevošla si sa, lebo bolo viac lepších od teba.
Ja som mal 12. prijmacky ešte mi nedošlo rozhodnutie, ale podla priebeznych výsledkov čo boli na nete to nevidím nadjne Ale tak dufam že sa aspoň na jednu školu dostanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» gymy.edupage.org/text/?text=teac...
može byť ?