Mňa prijali na viac škôl,ale kamarátku a spolužiačku v jednej osobe neprijali na žiadnu školu.Povedala,že pôjde do Španielska (aj s priateľom),bude brigádovať a o rok skúsi šťastie opäť.
na prvu ma nezobrali ...fyzioterapia upjš košice ....brali 15 ludi a ja som sa nedostal ...sak co ze som zo zdravotky a ze som skorov tom odbore (maser) , teda rozhodne bližšie k fyzio ako nejaky kockatí z gympľa ale dobre ..... druhý pokus upjš ff dejepis-biologia ...podmienky splnené žiaĽ neotvorili št. pr. kôli malému počtu zaujemcov ...tak až na tretí pokus som na ff upjš dejepis-geografia a som happy jak blcha ... proste vedel som že na vyške budem tak či tak ...a čo by som robil keby ma nezobrali ? ...neviem nad tým som neuvažoval , nepripušťal som si takú možnosŤ
No ja som si dal bohužiaľ prihlášku iba na druhý termín. Pre naplnenie počtu ma neprijali. Ešte tento týždeň môžem podať odvolanie, tak to skúsim. No ak sa mi to nepodarí, tak určite na rok vypadnúť do zahraničia, alebo niečo skúsiť nájsť tu a o rok si podať normálne prihlášku. Najväčší problém je v tom, že do zahraničia by som najradšej s niekým šiel, ale nemám s kým...
mna zobrali na druhom kole na fakultu o ktorej nemam ani paru... ale stale lepsie ako ist na urad prace (stredna skola cestovny ruch - skuste sa s tym zamestnat)
@strommen2428 kamarátka je na tom podobne, tiež chodila na zdravotku a na fyzio ani na žiadny iný podobný smer sa nedostala. objednala si stôl a teraz masíruje. má ešte v pláne nejaké kurzy. snáď jej to budúci rok vyjde, alebo si nájde nejaký dobrý flek
ale zas decká lepšie byt rok doma ako rok niekde kde vás to nebaví a stejne za pol roka sa na to vykašlete ale to si treba okusit
ja som navstevovala asi 2 mesiace fildu a potom som zistila, že ma nebaví hodinu a pol filozofovat nad tym, ci je odťatý strom stromom, tak som brigadovala a neskor normalne pracovala a tento rok idem na personální řízení, čo je konečne niečo, čo ma zaujíma.. a celkom som rada, že sa to tak stalo..nie každý vie, čo skutočne po škole chce, človek má dlhší čas na premýšlanie, či chce študovat-ja som zistila, že si život bez školy neviem predstavit a dalšia výhoda je prax, ktorú som získala... velmi málo absolventov má prax a ťažko sa zamestnajú.. málo zamestnávatelov príjma hned absolventov..aj to je IT obor..
mňa nezobrali na magisterské zatiaľ, ani veľmi nepočítam s tým, že to vyjde. tak si namiesto toho plánujem odsťahovať sa do preč odtiaľto. a ako si tak námatkovo pozerám robotu, prežehnávam sa každý večer a ďakujem všetkým svätým za to, že mám trojročnú prax, ako hovorí @petika. aspoň nebudem musieť umývať niekde v sklade šálky od kávy.
, jasné rok zostať doma , ato čo mam akože sedieť na riti ? , a zase zamestnať sa tu na u nás je skoro nemožne .... jedine v takej jendej otrockej fabrike v neďalekom meste kde sa orobíte k smrti za 9000 max . , taže môžem osrať ...a nemyslím si že ff je až taka zla škola ...skončím ju a budem učiť , furt lepšie učiť za 600+ a postupne zvyšovanie ako celý život otročiŤ ta 300 a nemocť si nič dovoliť .... pre mudrych čo mi odporučia isť von odkazujem : vyskušajte si to sami ak tam nikoho nemáte , proste von ma to neťaha ...a von nie je perspektíva na celý život .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
rozumne.. ja by som tiez padloval het
ja som navstevovala asi 2 mesiace fildu a potom som zistila, že ma nebaví hodinu a pol filozofovat nad tym, ci je odťatý strom stromom, tak som brigadovala a neskor normalne pracovala a tento rok idem na personální řízení, čo je konečne niečo, čo ma zaujíma.. a celkom som rada, že sa to tak stalo..nie každý vie, čo skutočne po škole chce, človek má dlhší čas na premýšlanie, či chce študovat-ja som zistila, že si život bez školy neviem predstavit a dalšia výhoda je prax, ktorú som získala... velmi málo absolventov má prax a ťažko sa zamestnajú.. málo zamestnávatelov príjma hned absolventov..aj to je IT obor..
takze tak
a keď mi to vyjde, tak zostanem študovať tam.