Prosím vás, neviete o nejakej VYSOKEJ škole na Slovensku alebo v Česku a ak nie, tak aspoň niekde v Európe, kde sa dá študovať vizáž alebo Umelecké Výtvarníctvo? Na internete som nijakú vysokú u nás ani v Čechách nenašla..vopred ďakujem za odpovede (komen
to mi chceš povedať že si nikdy nepočula o Všvú v Bratislave alebo Akadémii umení v Banskej Bystrici a inak aj v Košiciach je nejaký umelecká výtvarná škola , ale teda dostať sa na niektorú z nich je veľmi ťažké, keďže na SR sú len tri takéto a BB sú asi len 4 odbory pre výtvarné umenie, pretože je to zamerané aj na hudbu a divadlo... v Ba je tých odborov dosť, ale vravím tam je ťažké sa dostať, skúšky sú až na 3 kolá a hlási sa tam veľa ľudí a berú veľmi málo a vieme ktorí žiaci sa tam dostanú... (stejne sa mi to tam nepáči) a v CZ je takých škôl viacej a sú aj lepšie, potom sú tu už len také že pedagogické, kde sa dá tiež študovať výtvarná alebo estetika a tak.
a odbor umelecké výtvarníctvo ani nenájdeš, pretože kždé výtvarníctvo je umelecké logika a kedže je to umelecká výtvarná škola, asi sa tam učí výtvarné umenie, len sa to delí na odbory, napr. maľba a kresba -asi toto bude to čo chceš, alebo dizajn, grafika, umelecké remeslá a podobne. takže ak ti môžem poradiť pozri sa lepšie na tie školy a aké odbory ponúkajú a niečo si z toho vyber, pretože toto naozaj nikde pod takýmto názvom nenájdeš, tak sa nečuduj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.vsvu.sk/...
Inak napr. Brusel - » www.arba-esa.be/fr/accueil.php...