Ahojte je tu niekto kto má záujem ísť na UKF do Nitry, Folozofická fakulta odbor učiteľstvo? čítala som na nete že na tento odbor sú prijatí všetci, ktorí si vyberú kombinovaný predmet napr. slovenský jazyk a literatúra s históriou, je to pravda?ak mám ho
no tak hej ale nemusia na stránku zverejniť či berú naozaj každého alebo sa do toho berie aj priemer .. ja som len chcela info či niekto nevie niečo bližšie ...
hmm.. neviem ako to je s filizofickou, ja chodím na pedagogickú, prijímačky som robiť musela.. a tých, čo poznám, čo chodia na filozofickú, tak tuším museli tiež robiť prijímačky, ale nie som si teraz istá..
ciernaruzicka ale ked si pozrieš stránku na UKF-ke tak je tam napísane že prijatí bez prijímacích skúšok budú títo a sú tam vymenované odbory na ktoré budú prijatí .. tak ja neviem či je to pravda ale musí byť
@katusik05 hod mi do TS prosím ťa link, kde to tam je, lebo to nemôžem akosík najst..ja som robila minulý rok primáčky na UKF tak si to chcem kuknut..a poradit ak sa da
@katusik05 nie su prijati vsetci... tiez si tam davam a vela zalezi od priemeru znamok v druhom a tretom rocniku a tiez aj od profiloveho predmetu ktory ti tiez bodovo hodnotia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nechoď tam, nechoď tam, nechoď tam