@istsinka ale to vazne? lebo ja teraz som sa rozpraval s Tetou a ona mi hovorila ze uz ani tam nejak neberu vsetkych, tiez podla uz priemeru ... tak nevies ako to je? mozno sa ona uz nevyzna ...
štátna netuším, ale ISM-ko v Prešove, tam ta vezmu na milion percent...a aj ked nie si excelentny študent tak na tej škole nebudes mat problemy zo skúškami, su formou testu...
no, na pedgogicku by nemal byt nejaky problem, v Nitre beru do dost hlbokeho priemeru bez skusok... a potom aj na tie technicke beru dost skoro vsetkych, ale tam potom dost aj vsetkych skoro vyhodia a este Zilina podla mna...
@afleck2 tak ja viem tak, že každý jeden koho poznám a dal si tam prihlášku tak ho zobrali. Neviem, možno sprísnili na rok kritéria. Treba skúsiť za to nič nedáš. A aký si mal priemer?
@istsinka tak ja maturujem až buduci rok ale mama vravi ze sa uz musim teraz rozhodnut lebo ze s mojiimi znakami si vla nevyberiem xD ... a inak na vysvedceni mam tak ze jednotky dvojky trojky a jedna 4 ... ale to len tento rok :/
@enos to vazne je take na UPJS ?? to som ani nevedel ... a kedze som z Kosic je to super ... a poznas tam niekoho kto tam chodi/chodil, ze vies , alebo si len tak pocul?
Jedno nepochopím prečo chce ísť niekto silou mocou na vysokú školu, hoci akú....... podľa mňa by mal človek robiť to čo ho baví, a nie tak že kam ma zoberú...
@sisel sorry ja to mam prikazane ze musim ist od rodicov , a aj ja chcem ist velmli,neviem si predstavit ze buduci rok skoncim a co potom? ani k dedovi do firmy nemozem ist robit lebo nato potrebujem mat 25rokov ... a ked pojdem na vysku aj zmudrejem , budem mat titul , zazijem vela no a ked ju skoncim budem moct aj rovno nastupit do firmy ... preto chcemtaku co vystudujem lahko ... dedova firma ma bude bavit
a ked sme uz pritom , velmi malo ludi co skonci vysoku skolu , tak robi to co vystudoval ... aspon posledne roky to tak bolo , al emozno ze sa to zmeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Samí alkoholici. A štúdium, sem-tam napísať nejaký referát, urobiť poster alebo prezentáciu.
Jo, a myslím že je samozrejmosťou, že príjmajú bez skúšok a na priemer zo strednej nepozerajú.
Sociálne služby a poradenstvo 425e za semester
Hospodárska a podnikateľská etika 426e za semester...
a keď budeš mať titul veľa toho nebudeš mať, lebo koľko ľudí vysokoškolákov stojí v bille ako predavačka/predávač alebo tak.
a máš kopec možností čo robiť po škole.... ale tak držím palec