Ahojte. Otázka pre chlapcov.Páčia sa vysoké divčatá? a otázka pre dievčata ktore su vysoke.Kolko meriate? mate s tym problem? ja mam 180 a nenormalne depresie mam z toho ..
Nakoľko som sám vysoký, preferujem vyššie dievčatá. teda také, ktoré sú približne tak vysoké ako ja. Nehorázne ma iritujú tie trpaslíčky ktoré chodia ulicami.
ja mam opacny problem a mam z neho tiez depresie. my nizsie mame aspon tu vyhodu, ze si par cm vieme pridat topankami. vy vysoke s tym asi vela neurobite, ale skus z toho radsej spravit svoju vyhodu a nevnimat to ako vadu
bol by si rád, keby o teba akákoľvek baba aj len zakopla a ty si tu dovolíš tvrdiť, že ťa iritujú nízke baby?! keby o teba niekedy nejaká javila aj len minimálny záujem, bolo by ti úplne jedno aj keby mala 140 cm...
pôvodne som si povedala že ťa nechám tak, snáď sa z nového nicku nebudeš prezentovať tak kreténsky ako z toho predchádzajúceho, ale toto sa už fakt nedá vydržať...
@tukan62 staraj sa láskavo o seba a nesúď iných podľa seba. napísal som len svoj názor, ktorý zároveň možno trochu pozdvihol sebavedomie zakľadateľky fóra, nenapísal som nič zlé. nie som na teba zvedavý
@3 jj aj mna to uplne irituje ked vidim male baby, najradsej by som im dala na hlavu tacku a na nu pivo, nech maju aspon vyuzitie ako podlozka -.-.-.-.-.-
@hoppercar môj prípad to tiež nie je, ja tu narozdiel od teba nevyplakávam, že som najväčší forever alone na svete a nezakladám debilné fóra z ktorých je každému jasné, že o opačnom pohlaví neviem ani ň
mne je to úplne jedno, ale osobne som radšej, keď je dievča vyššie, lebo sám mám 192 cm lepšie sa s ňou potom objíma a schody nie sú všade ale nevidím v tom problém
@barky to už som zistila ale dúfala som, že sa aspoň trochu znormalizuje, alebo sa aspoň bude tváriť ako niekto iný, aby ho všetci tak rýchlo neodhalili...
jéžiš mária.... ja som krpata a som spoko, ale vysoke baby majú aspoň supiš dlhé nohy a aj väčšiu tú takú prirodzenú autoritatívnosť (pre mudrlantov: nie vždy, nie každá, na výške až tak nezáleží, ale aj to dá)
Aj nizke zeny su pritazlive, ale ja sam som dost vysoky, takze sa prijemnejsie citim s vyssimi zenami. Urcite z toho teda nemusis mat depresie, vela muzov tvoju vysku skor oceni.
Nizke diecataa su sexi !!! . Ani vysoka baba nemoze za svoju vysku a tak isto ani nizka .... Vyska pre mna problem nieje aj ked 170 je podla mna taka zlata stredna cesta
na dievčatách ma nezaujíma ich výška - nízka či vysoká it doesn't matter..i keď raz ma sprevádzala jedna modelka, ktorá mala cez 189 cm a tam som sa cítil trochu trápne (ja mám 182 cm)...
nechápem prečo si z toho robíš ťažkú hlavu, kým nemáš 2 metre je to v norme ... ja som trpaslíčka a mám tú drzosť chodiť normálne po uliciach, dokonca aj medzi ľudí niekedy, a zatiaľ ma nikto nezbil ani po mne škaredo nepozeral
no...ja mám 185 cm......a mám rád tak 175 -....vlastne všetky baby čo sú menšie odo mňa......nízke baby sú sexy pre mňa.....ani netuším prečo....a nemám rád, keď je dievča vyššie ako ja.....taký divný pocit to je....
Mne osobne nie, ale veľa chlapcom áno (najmä tým vyšším). Ja som človek zakomplexovaný a neľúbilo by sa mi, keby oná dievčina kráčajúc vedľa mňa bola vyššia ako ja. Ale nehádž flintu do žita...poznám aj vysoké a v osobnom živote šťastné dámy. Nedepkár...ale nenos opätky
Ja mám 180 cm a v skrini niekoľko lodičiek aj na 10 cm podpätkoch. A čože? Viem, že mám dlhé, pekné nohy, prečo ich neukázať? Určite sa to chalanom páči, možno nie všetkým, koniec koncov, koľko ľudí, toľko chutí, ale ja som nikdy nemala problém s chlapmi v kombinácii so svojou výškou.
Teraz mám vysokého šuhaja, ale aj keď si zadelím vysoké podpätky, je o pár cm nižší. On ide hrdo vedľa mňa a mne je jedno, ja si hlúpo nepripadám.
Skrátka som sa narodila s predispozíciou rásť do aleluja a nebudem kvôli tomu upadať do depresií.
No podľa mňa je super byť vysoká. Človek dočiahne skoro všade kam chce a až na tú milosť a ženskosť, ktorú majú nižšie dievčatá im vysoká nemá čo závidieť... Nie že by to nebolo dosť, proste všetko má svoje pre a proti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
bol by si rád, keby o teba akákoľvek baba aj len zakopla a ty si tu dovolíš tvrdiť, že ťa iritujú nízke baby?! keby o teba niekedy nejaká javila aj len minimálny záujem, bolo by ti úplne jedno aj keby mala 140 cm...
pôvodne som si povedala že ťa nechám tak, snáď sa z nového nicku nebudeš prezentovať tak kreténsky ako z toho predchádzajúceho, ale toto sa už fakt nedá vydržať...
alebo ako stále väčší kokot
btw.mam 168cm
Teraz mám vysokého šuhaja, ale aj keď si zadelím vysoké podpätky, je o pár cm nižší. On ide hrdo vedľa mňa a mne je jedno, ja si hlúpo nepripadám.
Skrátka som sa narodila s predispozíciou rásť do aleluja a nebudem kvôli tomu upadať do depresií.
Nasrať.