Páči sa vám keď nosí vysoké dievča (tým myslím že meria tak asi 175 cm) podpätky? Lebo mne osobne mi to príde divné keď su ľudia odomňa menší o pol hlavy Ako to vnímate vy? Vadí vám to alebo ako sa cítite keď ste pri dievčati ktoré je vysoké ako "mrako
Hech =D Sama o sebe som celkom vysoká v porovnaní s ostatnými holkami a strašne sa mi páčia vysoké topánky ale bohužiaľ si ich nemôžem dovoliť, tak si zoberiem aspoň pre mňa vysoké topánočky k tomu niečo na zvýraznenie nôh a 195 centimetrová dievčina sa rúti =D A pocit ? =D Prajem zažiť každému
@crazymata je to fakt divné keď si zoberiem podpätky to mi dá navyše 10 centimetrov a pocit že už bez podpätkov som vyššia ako môj oco je to na nezaplatenie
Ja som aj bez topánok vyššia ako môj priateľ, čo sa mi moc nepáči, no zvykli sme si zrejme =D vraj sme takí truľkovia... =D Kedysi som mala problém spoznať vyšších chalanov a odkedy už mám toho svojho, samí O MNOHO vyšší mi chodia do cesty =D každopádne, vyššie topánočky si dám len keď si chcem zvýšiť sebavedomie, zasmiať sa a urobiť nervy druhým dievčatám ! =D
tak ja mam 182-3 cm a rada si dam aj podpatky, take 7-8cm mam rada, v tych vyssich sa mi uz horsie chodi ale raz za cas to zvladam a na svoju vysku som naozaj hrda a vysoki ludia sa mi vo vseobecnosti viac pacia
vnimam to tak, ze im zavidim, ze v tom vedia chodit ... a velmi sa mi pacia vysoke podpatky no ... len niesom pre ne stvorena asi ... alebo oni pre mna
mám 183cm a 16 rokov,podpätky mi je blbé si obuť,lebo som fakt Mega ale na nejaké akcie,nemám problém je to moja výška a moja vec,ostatný môžu len pozerať
Nevadi mi to. Ja,mam 173 a uz teraz sa citim byt vysoka, takze si sama sebu neviem predstavit s opatkami, ale nielen preto, asi by som sa v nich najskor zabila a neni to ani moj styl abo jak to nazvat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale teoreticky by som toleroval, keby bola vyššia len s opätkami
Ale nevadí mi to, páči sa mi to. Vždy som chcela byť vysoká a nosiť podpätky a prevyšovať všetkých naokolo! Škoda že nie som/nerobím ani jedno z toho.