tak kategoria sedi ako uliata..Som nasrana ,az sa to neda vyjadrit - na vysky ma nezobrali,pritom ine ako 1 a 2 som skoro vobec nemavala. A teraz na odbory,ktore ma neprijali vypisuju 2.kolo?a od vela ludi som sa uz dozvedela,ze si chcu vysoke skoly,len z
Mna tiez prijali az cez druhe kolo (prijimacky), kedze v prvom mi chybal kusok k potrebnemu priemeru znamok... Co je na tom zle, ze sa vypisuju dve kola? (aj ked mozno som ta iba zle pochopila)
politologia/UCM a personalna praca v pr. podniku/STU
@2 moznoje to aj dobree,ale skor chcu sa len nabalit peniazmi.inak by ma proste prijali na odvolanie,kedze predsa maju priestor na otvorenie dalsej triedy
neviem, chodim na inu skolu, tam to maju rovno rozdelene na dve kola... Prve podla priemeru znamok, druhe su prijiacky. A pride mi to celkom spravodlive, pretoze niekto sikovny, kto sa tam chce naozaj velmi dostat by nemal byt obmedzovany znamkami zo strednej.
Ale tak my sme si nemuseli kvoli tomu podavat novu prihlasku
@9 to je tá pridrbanost ked niesu vobec prímačky. minulý rok ma na politologiu na ucm nezobrali práve preto lebo som nemal gympel, ale priemyslovku (čiže profilové predmety absolutne žiadne)...ale mal som ich u riti lebo som spravil prímačky na trnavskú univerzitu, tiež politologiu...ale z tej ma terazky nejak...ehm..vyrazili...a tak je ucm moja rýchla záchrana...ak sa podarí
mňa na UCM politologiu vzali, dokonca som bola prekvapená, že aké miesto v rebríčku som mala, lebo hoci som z gympla, mala som aj 2ku...
no a druhé kolo vypísali asi preto, lebo väčšina (napr. ako ja) si to dala ako poistku a asi im prišlo s návratkou veľa negatívnych odpovedí...(napr. aj moja)
vies ale jednotky a dvojky na strednej nie je vsetko...ja som bol najhorsi ziak v triede, na mature sa mi podarilo mat trojky a dvojky, a na vysku ma vzali...ale bez prijimaciek, ja som v Ruzomberku na filozofii Na prijimacky by sa mi nechcelo pripravovat...
caute..neviete ze ci nebude vadit ak si podam prihlasku na ucm na politologiu a som z OA, takze tie profilove predmety nesplnam?konkretne dejepis a obcianska nauka.
to mas este vpoho..ale mojho chalana nezobrali tiez na ziadnu a este a neprislo mu ziadne pozvanie na druhe kolo..a vies,vysky su len o korupcii,takze bola by som rada asi ze som prijata
čím dlhšie nad tým roznmýšlam tým mám viac pocit, že na tie školy berú tých čo im pošlu nejaký "príspevok" a ostatné príhlášky.. to asi žrebujú so zatvorenými očami a smejú sa na tom
ahojte
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne
podla mojho nazoru si dali politologiu ako poistku najma ti, ktori chcclei ist na pravo..napr. ako ja prijali ma bez prijiamciek, lebo som mala vzdy ciste, ale idem na pravo takze urcite sa uvolni aspon jedno miesto
Potrebujem radu,neviem ci je to pravda ,ale da sa dostat na vysku aj v Septembri,ked sa niekto nezapise???Prosim odpovedzte mi na moj nick Mirik2101.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@2 moznoje to aj dobree,ale skor chcu sa len nabalit peniazmi.inak by ma proste prijali na odvolanie,kedze predsa maju priestor na otvorenie dalsej triedy
to sa nato radsej dobrovolne vyprdnem
Ale tak my sme si nemuseli kvoli tomu podavat novu prihlasku
a akú strednú si skončila? lebo aj preto ta nemuseli prijať...
no a druhé kolo vypísali asi preto, lebo väčšina (napr. ako ja) si to dala ako poistku a asi im prišlo s návratkou veľa negatívnych odpovedí...(napr. aj moja)
takže moje miesto je free
želám nech sa pošťastí.
omg filozofia? obdivujem ťa...ja som skoro skákala od radosti, keď som sa dozvedela, že na práve sa mi jej podarí vyhnúť...jupííí
nevravim,že neboli zaslužene, ale nie všetky byvaju také
takže ja som rad že sa na vyškach robia príjmačky
a k tomu zarabaniu, všetky vysoké školy len a len zarabaju na študentoch a to aj pri učebných pomôckach, ktoré publikujú :p
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne
Ale taka trnava alebo praha...............=oDDD to by bolo super ist tam na pravo