tak ti poviem, poriadne si rozmysli, co chces v zivote robit, tuke a pedagogika su dva protipolne svety..co sa tyka tuke, urcite neprikladaj velke meritko rozhodovania na fakt, ze je to brutal tazka skola a najmä matika..na tu skolu beru vsetkych (pokial nie si mentalne retardovana ani nemas ine vyrazne poruchy myslenia), nemusis ani maturovat z matiky, oni si tovje vedomosti preveria na skuske a prave fakulta ktoru si spomenula FBERG, je najlahsia zo vsetkych, co sa tyka matiky..na FEI to je uz ine kafe..dost zalezi aj na type strednej skoly, ked si z priemyslovky alebo gymka, mas vyhodu, ze si na tu matiku zvyknes skor ale urcite sa da vsetko zvladnut..urcite by som sa tym nenechala odradit..btw, pedagogiku studuje kazde strvte dievca a skoly pomaly ale isto zatvaraju lebo nie su ziaci..takze asi tak
dnes dostane každý titul, smelo do toho, čo ti prvé napadne a bude sa ti páčiť (ale ak si to odmyslím, tak môj názor je - FEI určite nie, to chce dobre ovládať fyziku, matematiku a hlavne niečo vedieť o počítačoch, skús si pozrieť medziodborové štúdium na UPJŠke)
nepozeraj na to čo sa o jednotlivých školách rozpráva... choď študovať to čo ťa baví/zaujíma... ja som sa dala na strojárinu a síce ma to nebaví, ale dá sa to zvládnuť. len treba chcieť
pochybujem, že máš aspoň nejaké základy s programovania, takže FEI sa vyhni, matika, fyzika atď. tam to je natvrdo
strojárina sa dá, poznám veľa ľudí čo študuje strojárinu a kresliť skoro nevedia
inak platí ako píše bewka, ak chceš tak to zvládneš
len musíš vedieť čo chceš a čo ťa baví
@bcmuro z programovania mam minimalne zaklady- v pascale
V podstate sa obavam najviac asi tej fyziky... Asi pojdem na techniku, len si budem musiet najst daco lahke a co ma bude bavit... Z tych nazvov odborov polke nechapem
@veryhappyhippo nie, nie som z GT12
no informu som mala len rok, tak som poriadne ani nestihla zistit, ze ci ma to az tak moc bavi ten pascal sa mi celkom lubil, len tie teoreticke kecy o vsetkom sa mi nepozdavali ale teraz druhy polrok budem mat informatiku znovu, tak uvidim
@molline Už keď sa rozhoduješ ohľadom TUKE FBERG určite by som ti odporúčil odbor MZZ FEI .. Neodporúčam pokiaľ nemáš znalosti z programovania fyziky a hlavne matematiky Odporúčil by som ti UPJŠ ale tam sa už prihláška podať nedá .. takže jedine FBERG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
strojárina sa dá, poznám veľa ľudí čo študuje strojárinu a kresliť skoro nevedia
inak platí ako píše bewka, ak chceš tak to zvládneš
len musíš vedieť čo chceš a čo ťa baví
V podstate sa obavam najviac asi tej fyziky... Asi pojdem na techniku, len si budem musiet najst daco lahke a co ma bude bavit... Z tych nazvov odborov polke nechapem
Kazdopadne dakujem za rady hadam daco vymyslim
a mimo toho myslim si ze TUKE nie je velmi tazka skola na dostanie sa tam (aspon na niektore fakulty)
akta bavi matika a fyzika cho na strojnicku, ta ma dobre uplatnenie ak ta ale bavi informatika tak asi FEI
no informu som mala len rok, tak som poriadne ani nestihla zistit, ze ci ma to az tak moc bavi ten pascal sa mi celkom lubil, len tie teoreticke kecy o vsetkom sa mi nepozdavali ale teraz druhy polrok budem mat informatiku znovu, tak uvidim