Ahojte,mam 2 otazky na slovenskych vysokoskolakov:
1, studoval som minuly rok na MU v Brne, no po 3 mesiacoch som sa odisiel.Ked pojdem odznova studovat na SK, budem si prvy semester platit?
2,na SK su potvrdenie o navsteve skoly na semester,ci cely akademicky rok?
Mimochodom, pravdepodobne sa bude jednat o Zilinsku univerzitu.
Vdaka
1. Nebudes platit
2. Na SR ti v podstate ani potvrdenie nebude treba, kedze vo vlakoch a pod. budes kontrolovany cez isic a urady uz vacsinou tahaju info priamo zo skoly
@feelagain a teraz otazka: Kebyze sa na tu skolu vykaslem niekedy na zaciatku (september/oktober)---->tak som stale student az do konca akademickeho roku? Cize cca az do jula 2021? Mozem aj dovtedy, dokial mam potvdenie vyuzivat vlaky zdarma a studentske zlavy?
zalezi od skoly, ako to ma... napr. TUKE robi kontrolu studentov na konci prveho semestra, takze na zaciatku druheho ti isic deaktivuju a urady budu vediet, ze nie si na skole. Takisto aj Masarykova to tak ma. Ja by som tomu moc neverila
Nebudes platit. Potom mozes ist napr. do Danska... tam je myslim tiez zadarmo...
A niekde zostanes studentom az do konca roka a niekde ta vyradia hned po semestri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
1, studoval som minuly rok na MU v Brne, no po 3 mesiacoch som sa odisiel.Ked pojdem odznova studovat na SK, budem si prvy semester platit?
2,na SK su potvrdenie o navsteve skoly na semester,ci cely akademicky rok?
Mimochodom, pravdepodobne sa bude jednat o Zilinsku univerzitu.
Vdaka
2) na cely akad rok
2. Na SR ti v podstate ani potvrdenie nebude treba, kedze vo vlakoch a pod. budes kontrolovany cez isic a urady uz vacsinou tahaju info priamo zo skoly
nebudes platit na 100%, studoval si v CR a nie na Slovensku.
A niekde zostanes studentom az do konca roka a niekde ta vyradia hned po semestri.