neviete náhodou o nejakom dobrom overenom rebríčku českých vysokých škôl alebo mi tak osobne poradiť? Hlavne tých humanitne zameraných ... viem, že je na tieto veci milión stránok, ale aj tak je najlepšie počuť konkrétne názory
vopred vďaka
možno by ešte pomohlo porovnanie fakult, lebo si pamatam ze to sa zvyklo lisit (napr Pravnicka je v brne najlepsia) ale neviem ti poskytnut relevantne zdroje
@beatlesgirl Ja som na Filde na Masarycke, ale enviem o rebricku fakult avšak je to tu dobré na humanitné predmety, na Karlovu by som šiel asi len na medicínu ale na jazyky a ine veci by som Masaryčku bral.
@thinkaboutjustice nie som si uplne ista, ale zrejme nieco s jazykmi, francuzstina/anglictina ale este neviem ci na pedagogickej alebo filozofickej fakulte ako filologiu
@beatlesgirl Na filozofickej nie som, ale pokiaľ sa rozhodneš pre jazyky, tak by som vyberal len medzi UK v Prahe a MU v Brne a myslím, že veľký rozdiel medzi nimi nebude, takže si kukni stránky školy, oborov a vyber to, čo Ťa osloví viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.topuniversities.com/university-rank...
tu to mas v ramci česka naj, podľa momentálneho ratingu.