Ahojte, som si vedomá toho, že každá z možností má svoje negatíva/ pozitíva a tak sa nepýtam konkrétne na to!
Zaujíma ma čo Vás viedlo k rozhodnutiu, ktoré ste spravili. Či to bolo zázemie, úroveň školy, alebo túžba pracovať na sebe a spoznávať niečo nové ...
Takže kto má záujem podiskutovať šup, šup do toho Pekný večer všetkým
Chcem studovat v zahranici lebo ja neviem...ehy not... .D hlavne ma bavia jazyky a mysle a to prepojenie medzi a ako to funguje, ake su rozhrania a obmedzenia a este lubim mentality a rozne pozorovania stereotypov ako plynu a co ja viem co, cize preto zahranicie...a najlepsie to aj striedat .D
Som z BA a aj tu študujem preto lebo je tu tá fakulta na ktorej chcem študovať, ale chcela by som ísť niekam ďalej práve preto aby som neštudovala tam kde bývam, ale inde na Slovensku ako BA nie, čiže skôr ČR alebo potom cez Erasmus dakam inam
lebo som chcela uz odist z domu, a skusit ake to je sa starat sama o seba, robit vlastne rozhodnutia, ist von s kamosmi kedy chcem, a nepytat si vzdy povolenie.... a je mi faaaajn
štúdium som nikdy nespájala so vzdialenosťou od domova, ale s odborom, ktorý som chcela študovať...Však ono by to aj tak bolo jedno, lebo nás po pár semestroch presťahovali do iného mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Zaujíma ma čo Vás viedlo k rozhodnutiu, ktoré ste spravili. Či to bolo zázemie, úroveň školy, alebo túžba pracovať na sebe a spoznávať niečo nové ...
Takže kto má záujem podiskutovať šup, šup do toho Pekný večer všetkým