Pocul som, ze jednotlive fakulty vydavaju pravidelne knihy s otazkami na prijimacky. Je to pravda a kde si mozem taku knihu kupit a kolko stoji? Oplati sa to? Za kazde informaciu vam dakujem. Oplati sa chodit na doucovanie na tu danu konkretnu fakultu ale
podla toho o aku skolu ide ... tu knihu zozenies na fakulte, napis im mail, abo tam chod osobne, a stoji to rozne, ako kde a zavisi to aj od toho ci si ju kupis priamo alebo ti ju posielaju ... podla mna sa to urcite oplati, aspon bude mat trocha sajn ake ulohy od teba budu chciet ... co sa tyka doucovania, zas to zalezi na skole a ake mas moznosti ... vem ze spoluziacy chodia na sukromne doucko na medicinu ... a pochvaluju si to ...
nooo tak v tom pripade tam napis mail, kup si tu knihu cez net a ked si myslis ze potrebujes este doucko, ta si vybav nekoho ... najlepsie nekoho, kto studuje abo sa vyzna v tom obore co ces studovat ...
@jakub489 ... zalezi od odboru na aky sa hlasis, napr. na UPJS na pravo alebo medicinu je potrebne doucko. Ja som mala sukromne a vela mi to dalo, resp. keby som ho nemala asi tazko zvladnem prijimacky.. Na medicinu sa oplati aj to doucko co ma fakulta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty