Ake mate vy skusenosti s vysokymi a nizkymi zenami vramci milostnych hratok? Viac vam sedia vysoke alebo nizke? Ked balite baby a je tam viac dievcat pokope zamerate sa na tu vyssiu alebo nizsiu?
S kamaratom sme sa minule zhodli ze s tymi vysokymi to zvy
@8 rozlišujme pojmy milostný trojuholník a trojka. to prvé nie je dobré. to druhé neviem.
a ak sa ma pýtaš či som bi v tom zmysle, že je to pozvánka do trojky, tak nie, nie som.
a ani v inom prípade nie som. myslím si.
@blanc nezvyknem pozyvat do trojky dievcata, ktore nepoznam a rozhodne sa nesnazim nikoho spoznat cez internet. to ma preslo hned po prvom pokuse - ked som zistil ze dievca vyzeralo nazivo uplne inak ako na fotkach.
Dnes mi akurát môj 58ročný kolega dal takú dumu, keď nízke dievčatá hádzali disk ďalej ako také veľké oné že "vidíš, to nie je o kvantite ale o kvalite, zistíš, že také sú aj v posteli oveľa lepšie"
Aj ja som malicka 163 a chlap ma zas 198 a pohoda...vsak si najdi nejaku pod 150 ked si klaknes do tvare jej uvidis alebo jej kup štekle...polmetrove...kokos tvoje problemy a prezidentov plat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ak sa ma pýtaš či som bi v tom zmysle, že je to pozvánka do trojky, tak nie, nie som.
a ani v inom prípade nie som. myslím si.
nvm...ja som malá a partneri si vždy pochvaľovali ...