matury som mala z lit., aj, biologie, chemie a dejepisu
prijimacky na veterine z chemie a bioly, aj ma prijali
prijimacky na UPJSke z biologie len, ovela lahsie, prijali ma tiez
co ovplyvnil vyber UPJSky? Fakt, ze moj brat na veterine robil a zhodou okolnosti viem ako to tam aj bezi, ako sa jeden ujo mu stazoval, ze musia vziat priemernych slabych (vratane mna), a ze veterina je silna komunita pre urcite "zaujimave cinnosti", taakze radsej Safarika a vooobec nelutujem, pristup pedagogov som maximalne spokojna, uroven bars ani nie, ale i tak mi je tu dobre, tesim sa na pokec na statniciach, to bude srandy do aleluja, ale vazne, vzdy si robim srandicky na skuskach, zatial bol na to dobry ohlas
pawlo, drzim palce, na techniku treba mat urcite kus aj talentu tak pet percent a zvysok drina, lebo oni ta prijmu, ale velmi lahko vyrazaju, technika si dobre zaraba na prvakoch ale je na urovni podla mojho skromneho nazoru, este asi pedagogovia nemaju taki pristup dobry, no a rituju iba ti, co su v prvych dvoch maximalne rocnikoch a vyssie sa nedostali...
holýnajt, v pohode odkaz sestre, ze prijimacky z bioly su len to, co zo strednej, maximalne tri otazocky mozu prekvapit, jednu si dokonca pametam, haha, moja naj cast system nizsich rastlin (uz teraz ani nie, zaluby sa menia, alebo inak povedane, ked nastane skutocna realna pravda, tak nam splasne hrebienok), bola otazka, ze organizovany stupen stielky a na vyber predstavitelia rozni...ked porovnam tie z veteriny, pfuf, tazke boli, ovela tazsie
veterina, heeeej? neodporucam, ale ak patri medzi talentovanejsich, nech ide urcite a nech si poriadne prestuduje napriklad stavbu mikroskopu, historiu biologie a z chemie nech si nacvici rychlost ratania, tych prikladov bolo riadne vela...ak teda ide na hygienu potravin...ty vole, jak si ja vsetko pametam a hej, nech si zozenie priklady daju sa zakupit na veterine
ok, vsopolok, idem spat, dobru noc anech vas blchy stipu celu noc
matika, informatika, anglictina a som na STU FIIT. K tomu len jedno odporucanie - vyhybajte sa zdaleka FEI a FIIT, vravim to pre vase dobro. Informatiku treba ist studovat na Matfyz alebo este lepsie do Ceska.
idem maturovat tento rok zo SJ,Aj, D, NOS...rada by som sa dalej venovala studiu ohladom dejepisu. Chcela by som sa dostat do BA UK -pedag. fakulta,odb.historia alebo do Brna na MUNI...nevie niekto ake podmienky sa klad na MUNI? alebo nieco blizsie povedat? na nete neni nic konkretne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
prijimacky : niekde som nerobil...a tak kde som robil to bola ekonomia, AJ, historia, dejepis
a studujem na SPU v Nitre
príjmačky boli z angliny,matiky, ekonomiky...
a nejakým zazrakom som sa uchytila na EU v BA. chcete aj odbor? FHIUHI
prijimacky na veterine z chemie a bioly, aj ma prijali
prijimacky na UPJSke z biologie len, ovela lahsie, prijali ma tiez
co ovplyvnil vyber UPJSky? Fakt, ze moj brat na veterine robil a zhodou okolnosti viem ako to tam aj bezi, ako sa jeden ujo mu stazoval, ze musia vziat priemernych slabych (vratane mna), a ze veterina je silna komunita pre urcite "zaujimave cinnosti", taakze radsej Safarika a vooobec nelutujem, pristup pedagogov som maximalne spokojna, uroven bars ani nie, ale i tak mi je tu dobre, tesim sa na pokec na statniciach, to bude srandy do aleluja, ale vazne, vzdy si robim srandicky na skuskach, zatial bol na to dobry ohlas
Prijimacky: matika, anglictina, nemcina, ekonomia
Spravil som prijimacky aj na EU aj na UK ale skoncil som na CytiUniversity alias vysoka skola manazmentu odbor znalostny management v AJ
holýnajt, v pohode odkaz sestre, ze prijimacky z bioly su len to, co zo strednej, maximalne tri otazocky mozu prekvapit, jednu si dokonca pametam, haha, moja naj cast system nizsich rastlin (uz teraz ani nie, zaluby sa menia, alebo inak povedane, ked nastane skutocna realna pravda, tak nam splasne hrebienok), bola otazka, ze organizovany stupen stielky a na vyber predstavitelia rozni...ked porovnam tie z veteriny, pfuf, tazke boli, ovela tazsie
prijimacky ziadne
skola EUBA OF ZOP
ok, vsopolok, idem spat, dobru noc anech vas blchy stipu celu noc
Primacky: Trnava FF, BA FF UK, Brno MUNI
Skoncil som v Brne
skola: UCM TT - Aj + Rj
prijimacky ziadne
odborny predmet teoria, rocnikova praca...
Prijimacky: Ziadne.
VS: Zilinska univerzita, Elektrotechnicka fakulta - Komercna elektrotechnika
Prijimacky: ťažké
VS: UK, filozofická fakulta - katedra žurnalistiky
Prijímačky: ekonomika, matematika a nemecký jazyk
Vysoká škola: Ekonomická univerzita BA, odbor Účtovníctvo a hospodárska informatika
Prijimacky:ziadne(akurat test z anglictiny)
A studujem matiku,fotografiu a film....Buduci rok Art,Design&Media....
A som v Brne na VUT - Informatika. Odporúčam veľmi.
Prijímačky som nerobila a som na FMFI UK - odbor aplikovaná informatika a je mi tam fajn
prijimačky na menežmenty do košíc a Bystrice: matika, základy ekonomiky
prijímačky na estetiku v prešove: nejaký ten prehľad v estetike, kreatívna časť, esej + talentovky.
prijali ma do bystrice a do prešova, študujem estetiku. dôvod: netrápi ma čo sa stane s krivkou dopytu keď klesne cena zemiakmov.
Maturita: AJ A, SJ A, Dej B, NOS A
Prijímačky:
FTF VSMU - talentovky, poviedky, etudy, rozbor filmu, test o filmovom umeni
FPVMV UMB - dejepis, politológia, medzinárodné vzťahy, geografia, kulturológia, ekonómia, aktuálana politika, angličtina, nemčina
PrF TT - dejepis, noska, vseobecny prehľad, logika
FF UK - slovenčina, dejiny, kultúra a geografia slovanských štátov
FF UCM - nič
Ale ja sa priznám, niekde ma prijímačky ešte len čakajú tak ja pak dám vedieť kde skončím