Ja som nebol. Pytali sa ma sice na studijnom, ze preco som neprisiel, ale nic mi nepovedali na moju vyhovorku, len mi dali imatrikulacny list. A je tam nejaky "ceremonial" ale blizsie info ti neviem poskytnut...
proste vas len usadia podla abecedy a potom vas predvolavaju pre ten imatrikulacny list, tam zlozite najku prisahu, uklonite sa dekanovi a sadnete si naspat
my sme mali dve, oficialnu a neoficialnu - neoficialnu nam robili druhaci v bare v style rozpravkovych postav (ako karneval). bohuzial som akurat nemocnicovala, tak som nebola na ziadnej
ak bude nieco oficialne, v oblekoch cela skola, profesori, dekani a pod tak pojdem, ale na tie chujoviny ulohy plnit a podobne tak ani za svet, mam aj lepsie veci na praci nez debila zo seba robit
vysokoskolska imatrikulacia je slavnostna udalost, na ktoru pridu vsetci v slavnostnom. Zahra sa hymna slovenska aj studentska, dekan povie prihovor, mozno aj niekto dalsi, zastupca studentov (alebo vsetci studenti) sa slavnostne dotknu zezla a potvrdia studentsky slub a nakonci kazdy dostane nejaky papier.
Nie je to nic, co sa deje na strednych skolach... ziadne ponizovanie, ziadne debilne ulohy, ktore treba plnit... Na VS je ale aj neoficialna cast, ktoru som ale este nikdy nezazil (a to som bol na dvoch vyskach)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
predtým nám tlačili do hlavy, že musíš prísť a rečičky. a nakoniec tam polka ročníka nebola a každému to bolo šumafuk
Nie je to nic, co sa deje na strednych skolach... ziadne ponizovanie, ziadne debilne ulohy, ktore treba plnit... Na VS je ale aj neoficialna cast, ktoru som ale este nikdy nezazil (a to som bol na dvoch vyskach)...