@antifunebracka my budeme na jednej škole? xD ja som si dala prihlášku len tam, lebo mi už leze učenie na nervy keďže chodím na OA a chcem už svätý pokoj
@lochnessko uznávam iné hodnoty než silou mocou sebe a okoliu dokazovať že mám na to...priemery mám 1,00 a 1,3 na vysvečku a neni mi lúto ísť na ,,najhoršiu´´ školu ako ju všetci opisujú..veď si zober že tí čo majú tie ,,super´´ školy, väčšinou skončia ako učitelia s mizerným platom..a ja učenie nenávidím, takisto aj celý školský systém lebo ma obmedzuje..chcem začať robiť čo ma baví a k tomu výšku nepotrebujem zatial čo iní sa budú musieť stresovať a drviť, ja budem mať pohodu a to je vše čo potrebujem
@natashatko ved ja to chapem ja som to myslel v dobrom, lebo tiez tam chodim ako hovori sa ze je najhorsia a bla bla, uznavam nie je najlepsia, ale podla mna to vobec nie je take zle ako sa hovori ... a ak chces robit co ta bavi a mas na to teraz moznost aj prostriedky tak nestracaj cas na vyske
som nútená robiť si milión tisíc úloh DENNE, aby som to postíhala niekedy, tak tomu treba obetovať aj napríklad piatok večer. a neučím sa len cez skúškové (to by som potiaľ asi ani neprišla v tom prípade), ak chcem prechádzať v pohode, musím si to zakaždým aspoň pozrieť večer predtým (a určite nepatrím medzi podpriemerných)
@natashatko no mne to tiez nechyba ku stastiu..aj ked aspon by som vedel co-to ked na mna dakto zacne mondokovat no je dost narocna, chvala bohu ze ju uz nemam
no, toto ma dost sere, neviem, ci nebudem lutovat, ze som sa neucila priebezne a cez skuskove si neobucham tu hlavu o stenu... ale priebezne sa mi ani moc neda, kedze mam povinne citanie, robenie seminarok a kazdy den som v skole cca. do piatej a ked pridem na intrak, nic sa neda robit...
Prírodovedecká UK. Denne sa neučím, tento semester len v pondelok na utorňajšie cviká a v stredu na štvrtkové + protokol. Myslím ale, že minulý semester som sa učila viac. A na skúškové sa začnem učiť už asi tak na začiatku apríla, aby som to všetko dala.
navštevujem cestnu dopravu v žiline a učenie to nehrozi jedine na skúškove to je všetko čiže cely čas nič nerobenia a ked maš peniaze je to ešte lepšie a do školy chodim 3 krat do týždna na take 4 hodky denne
Geografia, geoinformatika, kartografia. Ak by som si neprenášal predmety z prváku, ktorý som to mierne odflákol, bolo by to ešte fajn. Horšie je to s rôznymi zadaniami (projektmi, prácami, protokolmi... nazvite si to ako chcete), kvôli ktorým často ani nespávam :/
pdfUK a denne sa neucim... len na skusky, priebezaky alebo na predmety z franiny /bo tam sa potrebujem aku-taku slovnu zasobu naucit aby som mohla/vedela komunikovat na danu temu/
FEI STU, ucim sa pred zapoctami a pred skuskami (Napr v piatok nejdem kvoli skole von v priemere tak 2x do semestra). Chodim v podstate len na cvika - ak som na prednaskach, zvacsa si robim veci do roboty. Zadania a projekty zvacsa robim podla harmonogramu, ktory si urobim, ked zadanie dostanem.
Aaaa...z vysokoskolskeho zivota mam prd, lebo som workoholik a navyse milujem basgitaru
nie, že by som sa "učila", to je dementné slovo. ale eseje sa samé neprečítajú, takže sa im venujem stále. a ani sa mi eseje samé nenapíšu. nie je to také to, že "teraz si sadnem a naučím sa, čo znamená transmediálne rozprávanie a kto ho ako definuje". ale skôr "sadnem si a prečítam si milión päťsto esejí na túto tému, ktoré aj tak prečítať musím, lebo ich budeme rozoberať na seminári".
ja sa len strašne čudujem, na aké školy to chodíte, že sa vám stačí učiť pred skúškami... My denno-denne derieme hubou zem, aby nás k tým skúškam vôbec pustili
ja sa neucim iba pred skuskami a vecer pred zapoctom inak NIKDYpredsa nebudem ty stracat cas a radsej budem vykonavat svoje konicky a uzivat si zivot....fitness, jogging, beh, beh beh beh, martial arts
No, neviem ako Vy, ale teda posledný semester som mal 8 skúšok, bakalárku a štátnice a škole som sa venoval prakticky každý deň. Nešlo o bifľovanie, ale trebarz písanie práce, programovanie zadania, príprava na semestrálku, seminárka, zadanie. Čokoľvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
maximálne si prečítam niečo, čo ma v priebehu dňa na prednáške alebo na seminári zaujme a učím sa samozrejme tak týždeň pred skúškou
Samozrejme cez skušky a započty je toho viac.
@majusssska a na aku skolu, odbor chodis?
PrifUK a neučíš sa denne? Čo si, biológ alebo humánny geograf?
@matusha
tebe zase tipujem chémiu. Správne?
ucim sa len cez skuskove, popripade na priebezne testy pocas alebo ku koncu semestra
Aaaa...z vysokoskolskeho zivota mam prd, lebo som workoholik a navyse milujem basgitaru
nie, že by som sa "učila", to je dementné slovo. ale eseje sa samé neprečítajú, takže sa im venujem stále. a ani sa mi eseje samé nenapíšu. nie je to také to, že "teraz si sadnem a naučím sa, čo znamená transmediálne rozprávanie a kto ho ako definuje". ale skôr "sadnem si a prečítam si milión päťsto esejí na túto tému, ktoré aj tak prečítať musím, lebo ich budeme rozoberať na seminári".
denne???? to nie cez skuskove najviac, ale aj cez semester na cvika, zapocty... ale zeby kazdy den to nie..
Masarykova Univerzita Brno FI & ESF
@Natashatko ej, si ďalšia, čo sa zbytočne trápila na OA? dobré vedieť
@paste1ka snáď si si nemyslela, že to len my sme tí vyvolení
tak to ťa ospravedlňuje
ale tak ja som na tej oa nebola zas tak výrazná, aby si si ma ešte dva roky pamätala