Ahojte, môžete mi poradiť ako znížim ping na csku? Bolo to úplne v pohode a teraz mám ping najskôr okolo 34 a zrazu mi vyskočí na 190-300 a už sa nezníži...nemám s tým moc skúseností, takže by som bola vďačná za nejaké rady.Ďakujem
@Leela007 ping - číslo označujúce rýchlosť odozvy medzi tvojim počítačom a serverom kde daná hra CSka beží (resp. daná hra akákoľvek všeobecne).
čiže: znížiš ho tým že si zvolíš na hranie server ktorý je k tebe geologicky bližšie, má lepšie pripojenie na net, a je menej zahltený.
a(lebo) tak že si zaplatíš rýchlejší internet.
inak ho nemáš ako ovplyvniť, kolísať bude vždy podľa toho koľko ľudí je online u tvojho providera, koľko ich je pripojených na daný server, atď atď. máš len horeuvedené dve možnosti a tie tiež nezaručujú stabilné zlepšenie (aj keď obvykle ho spôsobujú)
@leela007 no on zvykne vyskakovať v určitých časoch keď sa pripojí veľa ľudí na také hobby aktivity ako hry alebo pozeranie videí, a to býva hlavne večer, dokonca aj cez víkendy. lebo agregácia (nájdi si čo to v kontexte poskytovateľov internetu znamená). preto je to väčšinu dňa "v pohode" a potom to v určitej chvíli "zrazu vyskočí a už neklesne"
@4 nety od telekomu sa rychlo dojebavaju ale ja som s rýchlosťou nikdy nemal problem.. Ping furt v poho nikdy mi nič nelagovalo akurat že ten net minimalne raz za pol roka sa tak dodžube že nič ine než restart a nastaviť odznova nepomôže a teraz poslednou dobou furt dookola mi vypadava už ho mam chuť roztrieskať.. Ale proste až na tu vysokú pravdepodobnosť že sa ten router alebo čo furt nejak dojebe.. som iny problem nemal a s rýchlosťou nikdy problem nebol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
čiže: znížiš ho tým že si zvolíš na hranie server ktorý je k tebe geologicky bližšie, má lepšie pripojenie na net, a je menej zahltený.
a(lebo) tak že si zaplatíš rýchlejší internet.
inak ho nemáš ako ovplyvniť, kolísať bude vždy podľa toho koľko ľudí je online u tvojho providera, koľko ich je pripojených na daný server, atď atď. máš len horeuvedené dve možnosti a tie tiež nezaručujú stabilné zlepšenie (aj keď obvykle ho spôsobujú)