Ahojte mam taký problem mam 20 a som este panic.Problem je v tom že niesom nejaký chujko ,slaboch alebo aj neviem co mam prachy dobre telo ,chodim na party atd....práveže mam všetko co potrebuje chlap OKREM sexu ,je to ako určite prekliatie totiž vy
po prve...nato aby sa dievca s tebou vyspalo netreba byt bohaty, mat pekne telo a ani chodit na party...po druhe...preco z toho lizania si nepresiel k niecomu viac? Mozno prave preto bud radsej iba kamarat...a preco si nenajdes priatelku? Nebud s dievcatom len kvoli tomu sexu...daj tomu cas a mozno bude aj viac.
heh no ja viem chalani na to som už aj myslel už som aj volal jednej kurve ale tak doprdele dam nejakej cundre co mrda 8krt za den 2000sk?? eee to sa mi hnusí chápete ... a ja som s toho lizania išiel dalej ale vkuse sa nieco dojebalo by ste neverili raz ked som bol mladsi matka prisla domov parve vtedy.... potom inokedy zase jej akurat matka volala že nech ide domov .. potom som raz bol namraky ožraty nic nevidalo čiže sa nepostavil no strasneee aj film by som mohol natocit D
ja viem že ked lubiš niekoho tak fajn hej sa s nim potom vyspíš no ale to zalubenie trva nejaký ten cas a tieto dievcata skusenejšie necakaju kym sa zalubia bože však teraz už ked si s nou tyžden tak caka od teba sex no a ked zisti že nekonáš tak ti povie zbohom a ide za dalsim makačom co ju obmaká D takto to chodí
však aj nad tým som uvažoval bo mne sa take jednoduche dievčata nepáčia , ja nemám rad ked dievca je take že dobručke ,a neprotireči chlapcovi proste ja mam rad take sebaiste typi D
diki diki dievčata za prispevky , však práveže keby som nepoužíval tu hlavu nebol by som taký vyberavý a skočil by som do postele už davno s nejaku ale nee ja stáále len na somariny myslým že ci je pre mna dobra a tak dalej
ale Tysha, Tysha zlato aku to mas o mne mienku sa tu nemusim hrat na dokonaleho ja len konštatujem že nesom najhnusnejši a chujko isto niesom tomu ver posielam pusu do Piešťan heh
neviem naco to riesis, ja som tiez panic a je mi to jedno, prvy sex chcem mat s holkou, s ktorou sa budeme lubit, lebo na prvy sex sa nezabuda, tak chcem aby to bolo nieco viac ako sex a nieco krasne...
clovece nemas byt taky vyberavy...ako povedal kamos mojho kamosa pokial sme mladi treba jebat kazdu co pride do cesty ...sorry ale tento vyrok ma vzdy tak pobavy ...osobne by som zas kazdu nejebol
Podľa toho, čo by som od chalana chcela... Pokiaľ by som si chcela užiť, tak by som sa s panicom nevyspala. Možno iba keby bol naozaj extra pekný alebo by ma priťahovali neskúsení a ja by som mala učiteľské sklony... Ak by som však hľadala normálny vzťah a lásku, a dotyčný by bol panic, tak by mi to určite nevadilo a určite by to nebol dôvod na rozchod...
kebyze si chcem len tak uzit tak asi by to vadilo..predsa len po prvykrat by to malo byt ine..ale vo vztahu by to nevadilo ved ked niekoho lubis tak na tom nezalezi..
mne by nevadilo že je panic..aspoň si ma bude pamätať do konca života.. ..šak na druhý krát by už aj dlhšie vydržal hádam..a nechaj tomu voľný priebeh ..príde to vtedy ked to ani nebudeš čakať..čo sa tým zaťažuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Tiez súhlasím s 2.
A nechapem ta, co z toho budes mat, ked to uz budes mat za sebou? Si dokazes, ze si muz?
A btv ked uz to chces mat tak strasne za sebou, tak im nemusis hovorit ze si panic a je vela takych, co by ti dalo.
a nie, nevadilo, prislo by mi to na mrte zlate
Stratila sa na pol ceste!
Halúúúz. Skoro som pustila...
Dokonca by ma to istym uchylnym sposobom potesilo, a pohladilo by mi to ego