to ze si na gyme nic neznamena aj gymnazia su lepsie, horsie, aj ucitelia su prisnejsi, benevolentnejsi...a ci je to zle tak to sa pytaj samej seba, ci ti to vadi alebo nie.
ale no, podla mna to nie je take zle. nie kazdemu sadne vsetko a to, ze ma z niecoho aj horsie znamky neznaci automaticky, ze na gympel nema a je sprosty tak ci tak kolki, co boli biflosi, skoncili horsie ako ti "priemerni". pokial mas nieco, co ti ide a v com chces nieco dokazat, na ostatne kasli. hlavne, aby si presla dalej.
Dej, nos, sps (to je príprava na maturu s nos) = 1
Nem, SJl = 2
Anglina = 4 (zajtra skúsim ešte opraviť, ale skôr 4 ako 3)
no a?? Tak berem to tak, že som to doj*bal ja, na maturu to nemá žiadny vplyv, a koncoročné dám dúfam na 3 z ANJ, inak mám p*či (akurát rodičia, povedali, že keď tam bude 4, tak že mi nedajú prachy na VŠ, tak bude ešte sranda
No, ja som tiež prváčka, ale, ja budem mať jednotky, občas nejakú dvojku a 3 z angliny.. Tiež na mňa to je dosť nezyklé, pretože som mala samé jednotky vždy
v prvaku som mala tiez trojku z matiky a fyziky a neriesila som to.. teraz som na skole, ktora je v podstate cela o fyzike a matike a mam dobre znamky a dokonca ma to bavi, takze znamky su to posledne, co by ma trapilo a ani ta anglina neni tragedia, dakto proste nie je na jazyky, mozno mas zlu ucitelku, neviem, no hlavne, ze si presla, nie?
@vladqog práve že nemá.......MŠVVaŠ novelizovalo zákon, podľa ktorého už to, akú máš známku na polroka, neovplyvní to, akú známku máš na maturite......čiže modelová situácia: ak by sa mi aj podarilo odpovedať na výbornú bez problémov mi ju dajú.....už neplatí to, že len o dva stupne sa môže zlepšiť alebo zhoršiť (a keby aj náhodou to platilo a zástupkyňa riaditeľa mala milné info. tak pochybujem, že zmaturujem z anj na 1, najlepšie to vidím na 2, takže je mi to jedno )
Bože no tak čo, ked ma z angliny 4ku.. aj ked je to prvy ročnik no.. ja od druheho ročnika mam vždy na vysvečku 4ku z matiky bo matike som nikdy nechapala.. a ostatne väčšinou 3ky a 2ky ...
biológia 4, inak jednotky a dvojky ale tá biológia - mám tam len 2 známky, z toho jednu písomku som písala z niečoho úplne iného, než mi profesorka sľúbila a v tom druhom mi škrtala aj správne odpovede s tým, že som nepísala celou vetou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dej, nos, sps (to je príprava na maturu s nos) = 1
Nem, SJl = 2
Anglina = 4 (zajtra skúsim ešte opraviť, ale skôr 4 ako 3)
no a?? Tak berem to tak, že som to doj*bal ja, na maturu to nemá žiadny vplyv, a koncoročné dám dúfam na 3 z ANJ, inak mám p*či (akurát rodičia, povedali, že keď tam bude 4, tak že mi nedajú prachy na VŠ, tak bude ešte sranda
bolo to hrozné
A anglinu som mala iba rok na základke, takže nechápem ako môžeš mať 4. Myslím, že je to dosť zlé.