no tak ja mam taky vlastne to ani nie je problém.boli sme vonku s kamoskou a tam sme sa pacili(teda vravia ze iba ja som sa pacil a) 2chalanom.a pytali cislo ze nech dame obidve a kamoska chcela dat cislo a ja nie a tak nezobrali vobec...ale hovori sa
Gumenna snurka je neprakticka, to majlos ja si myslim ze tommyhotova diamantovo platinova ziara oslnila aj tu babku co ich sila a podla mna teraz bluzni.
konecne to dava cele zmysel tommyhotov platinovo diamantovy lesk oslepil tych 2 chalanov a preto si pytali telefonne cislo od teba zatial co majlos sie nahodne okolo pozrel sa na tvoju kamosku spadol a pretrhla sa mu gumenna snura
Babky maju vzdy pravdu!!! ked raz guma tak guma (ale je mozne ze v dobe ked ich tvoja babka šila sa gumenna snurka volala guma..to vies casy sa menia...ako je to je archaizmy alebo historizmy ci ako tomu slovencinarka nadava)
typek-tak ti pekne dakujem za to, ze by si musel byt najprv oslepeny aby si si vypytal moje telefonne cislo...velka vdaka a co sa tyka toho ze tu furt kecate o tej gumenej snurke tak si radsej zalozne novu diskusiu! a uz nie ste zlati
P3tula: viem! ten stres z tych skusok, napor na psychiku a taktiez nedostatok spanku! preto sa roztrhla. A kedze uz ma oficialne "degoldizovali" (nie som zlaty) odchadzam do Nepalu a budem rozmyslat preco nie som uz zlaty... Mier s Vami...
Ciernovlask no moja "zlata "!toto si xcela ??? zabit nam majlosa ?! ved mal len "normalnu" otazku rovnako ako ty...
inac dufam ze ta tvoja kamratka je tu tiez registorvana a precita si ako si sa vyhlasila za magnet na suknickarov a ju potopila....ja v ramci tvojej podstatnej diskusie xcem zalozit dalsiu...
a to naco su dievcatkam najlepsie kamaratky ??? aby si na nix dobijali sebavedomie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a tak ako to mam brat,ja to beriem ako srandu
ty si teda trdlo ok tak uz nenapisme radsej nikdy
a my tých chalanov nepoznáme, nevieme či sú sukničkári,takže neviem ako by sme ti mohli pomôcť..
...ach jaj zas jedna priblblá téma na fore
a az potom mozes umriet(samozrejme na samovrazdu) lebo budes emo a budes mat depky...
a este sa nezabudni porezat...
nechapem zmysel celeho tohto..
inac dufam ze ta tvoja kamratka je tu tiez registorvana a precita si ako si sa vyhlasila za magnet na suknickarov a ju potopila....ja v ramci tvojej podstatnej diskusie xcem zalozit dalsiu...
a to naco su dievcatkam najlepsie kamaratky ??? aby si na nix dobijali sebavedomie ?