Mám tmavšio-hnedé vlasy na ktorých mám veľa pramienkov, ktoré sú blond, niektiré az také sedivé ( hádam nešediviem ) dávam to za chybu slnku. Pácia sa vám takéto vlasy alebo si to dat do "pôvodného" stavu?
ked si chalan, tak to nechaj tak, bolo by divne, keby si sa farbil. akoze keby si sa farbil pravidelne, tak by to nikto nerozoznal, ale to je uz na tebe, ci by sa ti chcelo. ja by som to nejako neriesila na tvojom mieste
ale k tebe.
moje vlasy sú podobné. a páči sa mi to. po lete sa so mnou niektoré osoby dokážu aj pohádať o tom, že isto mám melír a nech im neklamem. :letim:
nie, melír nemám, nikdy som nemala a nikdy mať nebude. to len moje vlasy a slniečko spísali dohodu o ojebávaní ľudí.
a moje vlasy zbožňujem! (až na pár detailov.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale k tebe.
moje vlasy sú podobné. a páči sa mi to. po lete sa so mnou niektoré osoby dokážu aj pohádať o tom, že isto mám melír a nech im neklamem. :letim:
nie, melír nemám, nikdy som nemala a nikdy mať nebude. to len moje vlasy a slniečko spísali dohodu o ojebávaní ľudí.
a moje vlasy zbožňujem! (až na pár detailov.)