no da sa to. bol na to tusim aj taky trik ale uz neviem aky moj tato to robil stale ked mu padali kluce do sachty trochu zagugluj urcite to niekto niekde pisal
pretoto som odisiel z birdzu, nikdy k teme. stale bud, tam mas chybu tam mas chybu, alebo podjebovanie a to je jedno či sa to týka takychto kokotin alebo normalnych problemov
neviem ako to je inde, na nasich vytahovych dverach (v zarubni) je diera (mala ako malicek) do ktorej vlozis specialny kluc, otocis a otvoris dvere aj ked tam nieje vytah..
skus to poriesit s domovnikom, asi bude vediet viac.. a ono ten kluc sa da aj vyrobit ked vies ako ma vyzerat..
hej.da sa podla vytahu..ak vidis na tom paneli vonku taku dierku tak tam vrazis srobovak,je tam take tiahlo,tak to potlacis smerom od dveri-tym pohnes zapadku na dverach,tie sa otvoria a tadaa,lezes dole pre grinder.neviem teda ci si ma pochopil bo ked to po sebe citam tak ..no jak tatar
@vladqog je mi to u pice aky mas nick proste, co na tom nechapes.. troller.. ty si cely cas ubohy tym, ze reagujes, ked som hned v prvej vete poziadal o to a inteligentni to pochopili
@anonymzbirdzu no,z vnutra:nastupis,stlacis poschodie,asi v polke vytahovych dveri ked je kabina tak stopnes vytah,vrazis ruku medzi kabinu a to okolo,tu klietku ci co to je a na urovni kde je ta zapadka to tiahlo potlacis,otvoris dvere vylezes spodom a vlezes pod vytah..neboj on sa nepohne.ved si to chod omrknut,to zbadas a hned pochopis.
@anonymzbirdzu moja reakcia bola opodstatnena hned z viacerych dovodov. Bolo od teba hlupe ziadat o to, aby tu nik nepisal hlupe komentare, lebo tym aj tak nic nedosiahnes. Dalsia vec, riesis tu picovinu, ktora sa da uplne jednoducho vyriesit viacerymi sposobmi, ale ocividne si natolko hlupy, ze sa musis pytat. Prajem pekny vecer
@anonymzbirdzu u nas je na boku kazdeho poschodia take koliesko, ktore pritahnies k sebe a tym sa ti daju otvarat dvere na vsetkych poschodiach bez privolaneho vytahu a vytah v takom 'rezime' tiez nejazdi...mna samotnu takto vythaovali z vythau, ked sa sekol, alebo som inych takto vytiahla ja, alebo tiez si takto chodili pre kluce, ktore im spadli dole do sachty
@0 ó pán je fajšmeker, ja mám len dvojposchodovú, ale rozmýšlam o kúpe takej ako si mal ty. No a k veci...keď som bola malá a padlo mi tam tamagoči tak odstavili na inom poschodí výťah a zavolali na to nejakého týpečka, ale na niektorých výťahoh je pri privolávacom tlačítku taká ako keby diera a ak si zoženieš nadstavec a potočíš tou vecou v tej diere mali by sa ti otvoriť dvere...ak sa ti nepodarí povedz domovníkovi, že ti tam padla krabička s náušnicami alebo nejak to zakamufluj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
skus to poriesit s domovnikom, asi bude vediet viac.. a ono ten kluc sa da aj vyrobit ked vies ako ma vyzerat..
a aj z kabiny sa to da a jednoduchsie tak.a teraz mas uz definitivny bordel v tom..
@thrwtchr nei je to vymyslene.. tyvole