urcite liecbe pomoze to, ked si nohu budes vykladat niekam hore, aby sa ti odkrvoval ten clenok (aspon myslim, ze sa to robi kvoli tomu, ale kazdopadne to pomaha) a aj studene obklady su dobre na to.
Fastum gel a obviazat a vobec nezatazovat, co najmenej chodit, popr. krivat...ja som mal lavy tolko krat vytknuty, ze ked stupim krivo aj tak idem uz dalej a za cca 3 - 5 dni by to malo byt okej, ale sportovat este neodporucam naplno
@6 no veď to fastum gel nie a nie pomôcť ani tebletky proti bolesti, tak som šla k doktorke, a keďže moja mala dovolenku, tak som musela ísť k zastupujúcej. Akurát že ona má vo zvyku zásadne každého na druhý deň posielať do školy, (kamarátka mala minule nejakého nákazlivého bacila, a došla jej tam v horúčkach a poslala ju takisto do školy na druhý deň). A jediné, čo mi povedala bolo, že s tým netreba nič robiť a že rozcvička tomu neuškodí.
asi 2-3 týždne sa mi to liečilo octanovou masťou. ale pozor, vtedy som ešte nepoznala ICHTAMOLOVÚ MASŤ.
a toto ti vážne radím, ja som si tak vyliečila už viac vecí - pošli po ňu niekoho do lekárne, namasť si celý členok, potom si obyčajný sáčok roztrhni tak, aby si si doň ten členok zabalila /tým pádom masť nevsiakne do tkaniny, keby si si to obviazala obväzom, zachvíľu tam nič nemáš/ - no a keď to máš takto v sáčku, pekne si nohu zabaľ to elastického obväzu...a nenamáhaj to vôbec.
Fakt ti to pomôže, ja som si s tým liečila zarastený necht, opuch po očkovaní a dokonca aj pásový opar /našťastie bol len malinký ale dodnes na to nerada spomínam/.
thaQ ja som si vytkla členok v utorok večer .. a mam taky problemik ze v piatok ideme na turnaj do čiech na zápasy ... a čiže tam nemosem chybat bo som v brane tak newem ako si to mam vyliečit rychlo ..pls pomoseete ??
ja sem vždy ked vytkol členok napravil sám nesom ten typ že idem ortopedovi preto a podobne pokud neje važne spravim si sám zdrávotak stačí a ktomu člen červeneho kríža
ja som si ho práve dnes asi vyvrtla ale len tak mierne že možem v celku chodiť ale v pondelok idem na lyžarák tak som fakt zvedavá že ako na tom budem ale odporúčam octanovú masť a obväz a nehaj si to na nohe a ptm zase píjemne to chladí a pomôže ti to naň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
jeden som mala v dlahe a liečila som sa s tým asi 2 mesiace dokopy
a s druhým som nebola u doktora,lebo sa to stalo na dozvukoch (ani neviem ako)
a toto ti vážne radím, ja som si tak vyliečila už viac vecí - pošli po ňu niekoho do lekárne, namasť si celý členok, potom si obyčajný sáčok roztrhni tak, aby si si doň ten členok zabalila /tým pádom masť nevsiakne do tkaniny, keby si si to obviazala obväzom, zachvíľu tam nič nemáš/ - no a keď to máš takto v sáčku, pekne si nohu zabaľ to elastického obväzu...a nenamáhaj to vôbec.
Fakt ti to pomôže, ja som si s tým liečila zarastený necht, opuch po očkovaní a dokonca aj pásový opar /našťastie bol len malinký ale dodnes na to nerada spomínam/.
Každopádne, ICHTAMOLOVÚ MASŤ 100% vyskúšaj!
A bolelo to jak hovado