Tak mne sa to stalo dnes a hned boli výkriky "Neučíme sa!!!" , no nakoniec z toho nič nebolo.. bo to až tak moc nezaplavilo triedu ( Mohlo aj troška viac Ale pretieklo to o poschodnie nižšie Aspoň nám to oživilo deň Viac tu aj s videom:
u nás v škole sa pravidelne upchávali babské záchody na prízemí a zvyklo to narobiť menšiu kalamitu celá škola smrdela a raz dokonca zatopilo aj chodbu... do našej triedy však záplava nedošla
kadeco sa v nasej triede deje..ako podpalena lavica,rozkopana stolicka,rozdrbanie tabule..
ta podpalena lavica to bol uzasny napad spoluziakov fakt,isli robit vatru s kaktusov co mame v triede a na lavici to zapalovali
nam z nicoho nic zavala tiect voad z umyvadla a nesla zastavit tak bola vytopena cela triedy tak sme sa neucili...a aj hajzle sa nam a kedze mame triedu kusok od nich tak sme sa zase neucili
Nam raz vytopilo celu skolu, a to od vrchu ked preabali strechu. Najvacsia sranda ze to bolo asi tyzden pred maturitami a museli vypnut elektrinu v celom "kridle" asi na tri tyzdne, a mokre steny v nasej triede vyriesili tak ze tam polepili vela plagatov tykajucich sa anglicka (u nas sa maturovalo z anglictiny). Ked sme potom v septembri po prazdninach dali plagat dole tak sa tam uz rozvijala civilizacia a takmer tam uz aj objavili koleso. Dodnes tam tusim mame plesne.
mne sa ti uz stalo myslim ze som bola v tretom alebo druhom rocniku sli sme na predstavenie do kina a ked sme prisli boli zaplavene dve chodby a aby toho nestacilo to vsetko zacala nasa trieda pravdepodobne sme zabudli otocit kuhutik na vodu dva dni sme sa neucili paraadaa
jasne v 9tej triede si moji uzastny spoluziacikovia zmysleli ze ide byt velka noc,tak naplnili igelitky vodou,a obhadzovali sa s nimi,no co pred tabulou bolo 10cm...vody,takze velka noc bola v decembry..ale inak sranda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale mohlo viac
ta podpalena lavica to bol uzasny napad spoluziakov fakt,isli robit vatru s kaktusov co mame v triede a na lavici to zapalovali
@noxardna aj ja by som rada vedela ako to dopadlo
» videoalbumy.azet.sk/nasa-trieda/oyX...
» videoalbumy.azet.sk/nemam-slov/BRZ4...
no ale tak baby boli mokre takze asi tak to skoncilo...samo ze aj chalani potm vsak pomsta bola sladkaaa
...
ale raz nam jeblo chemické laboratorium .. a cela skola bola zamorena nebezpecnym plynom..sme mali chemické prázdniny