čo ti prvé napadne, keď sa povie "Prečo som rada na tomto svete"..(neverím že ti nič nenapadne. niečo musíš mať rada) nakresli to, ak sa to nedá nakresliť , nakresli nejakú scenériu z ktorej to bude cítiť, e.g. nejakých ľudkov čo sú niekde spolu alebo prírodu,alebo ľudkov v prírode ,smejúce sa dieťa, smejúce sa dieťa s rodičmi ... no.. viac ti neporadím
@damn mne vážne nič nenapadlo. absolútne. prvá myšlienka skôr bola,že po pravde už by som nebola na tomto svete,keby som nemusela. o to ide.. pesimistom môžeš darmo hovoriť,že je šťastný keď si to on sám nevie priznať a keď sa nechce alebo nedokáže pozerať na svet v inom svetle ako v čiernobielom
@damn vieš čo,nič bližšie o nej nepoznám. proste za mnou prišla učiteľka výchovy umením a narvhla mi,že by som mohla nakresliť niečo na túto tému na súťaž,nakoľko ma prijali na umeleckú. no myslím,že v tomto ma trochu precenila
ja by som nakreslila čiarny tunel... na konci by bolo vydieť východ ( svetlo )
potom by som tam dala syluetu postavy kráčajúcu cez tunel.... a vysvetlila by som to tak, že som tu rada preto, lebo vždy viem, že je niake východisko a mam sa v živote na čo tešiť - to je ten východ s tunela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale teoreticky na túto tému môžeš nakresliť čokoľvek, lebo to môžeš obhájiť že prečo to a aké asociacie ti to spaja s tou temou
tento level mizantropie som ešte nedosiahol, ale inak súhlasím.
čo ti prvé napadne, keď sa povie "Prečo som rada na tomto svete"..(neverím že ti nič nenapadne. niečo musíš mať rada) nakresli to, ak sa to nedá nakresliť , nakresli nejakú scenériu z ktorej to bude cítiť, e.g. nejakých ľudkov čo sú niekde spolu alebo prírodu,alebo ľudkov v prírode ,smejúce sa dieťa, smejúce sa dieťa s rodičmi ... no.. viac ti neporadím
ale ďakujem za nápad
potom by som tam dala syluetu postavy kráčajúcu cez tunel.... a vysvetlila by som to tak, že som tu rada preto, lebo vždy viem, že je niake východisko a mam sa v živote na čo tešiť - to je ten východ s tunela