@salora keby len on inac.. aj mnoho dnesnych top svetovych fotografov (odmysliac reportaznych, produktovych.. atd atd).. takych konceptualnejsich... pouziva abstrakcie.... podla mna je to taka barlicka.. bez abstrakcii by bolo 90% dnesnej umeleckej fotografickej tvorby uplne nezaujimavej... zaroven sa tu vsak natiska otazka ci to nie je gyc... na druhej strane, slovenska vsvu sa s nicim nesere, na nic sa nehra, odfotia hovno na chodniku a spravia z toho umenie .. samozrejme koncept
@mojdedo aha visíš... ja som bral do úvahy len čisto maliarstvo no dnes (vlastne už pár rokov) je taký "cool" trend nafotiť čokoľvek, potom to dať do sepie, ČB alebo poriadne zrno, samozrejme lomo a už sa to tvári ako umenie
mno... ale napr. taký Saudek toho fakt nemusím... ale taký p. Kállay alebo ja to už hej
@salora Saudeka nemusim.. bez tej formy by bol obsah niekde kdesi medzi tuctami inych snazivcov...
Kallayovu tvorbu mam strasne rad... mam aj jeho autobiografiu aj niekolko jeho fotoknih..
ale napriklad.. ked hovorim o tej forme.. tak napriklad taka juliana gospodarou.. jej fotky maju velmi dobru kompozicnu stranku, ale tym to konci.. ale zas.. ked sa spravi zaujimavy postproces vo fotosope, tak ta forma tym relativne dobrym, ale obyčajnym fotkam dá šťavu.. » www.juliaannagospodarou.com/Architecture/Ar...
Abstrakt ma nikdy nezaujal, čiže ma ani nikdy nebavilo tvoriť ho. ( Vždy keď sme ho tvorili tak mi profesorka nadávala, že je to príliš pozitívne a že abstrakt nemá byť "veselý" )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
najradšej mám proste konceptuálne veci.
mno... ale napr. taký Saudek toho fakt nemusím... ale taký p. Kállay alebo ja to už hej
Kallayovu tvorbu mam strasne rad... mam aj jeho autobiografiu aj niekolko jeho fotoknih..
ale napriklad.. ked hovorim o tej forme.. tak napriklad taka juliana gospodarou.. jej fotky maju velmi dobru kompozicnu stranku, ale tym to konci.. ale zas.. ked sa spravi zaujimavy postproces vo fotosope, tak ta forma tym relativne dobrym, ale obyčajnym fotkam dá šťavu..
» www.juliaannagospodarou.com/Architecture/Ar...
inak @12
je to upokojujuce proste
ale to bude viac tým že som jemne posadnutá vangelisovým rovnomenným albom.
a ešte renoira
a aj za tým treba hľadať amélie.