Vytvor vetu (skús zmysluplnú z piatich slov, a pod svoju vetu napíš ďalších 5 slov, z ktorých niekto iný spraví ďalšiu vetu, slová by sa nemali opakovať. Napr.:
Pila som čaj ,keď som zrazu ucítila smrad z hajzlu s vôňou zmoknutého psa,ale to mi nevadilo,pretože som práve dostala ponuku zahrať si karty o peniaze za ktoré si kúpim moju lásku,menom "VODKA".
Keď som sedel v izbe a chatoval, prišli do izby rodičia, mama siahla na vypínač môjho PC, a zakričala: Hovno! ja na ňu čo? Ona povedala: že hovno sa učíš a len furt čumíš do tej haraburdy! choď už radšej spať!
Raz ma triedna zavolala do svojho kabinetu a povedala mi, nech tam na nu chvilu pockam...pri myslienke, co asi bude nasledovat, som sa nezdrzal a zacal som onanovat, no rozhodol som sa s tym rychlo prestat, ked som si spomenul na podobnu situaciu, ale so svojou susedou, ktora ma zavolala k sebe domov a povedala mi, nech na nu chvilku pockam, lebo isla utisit svoje placuce dieta...a pri myslienke na to, co bude nasledovat som sa nezdrzal a zacal som onanovat a cele to skoncilo tak, ze som musel pred nou utekat...ale ako som si spominal na tuto podobnu situaciu, tak som zabudol, ze mam este penis v ruke a v tom sa vratila triedna spolu s riaditelom a ja som zazil hanbu v jej najcistejsej podobe...
Raz o polnoci som si zapalil joint...velmi chutny...bol to velmi kvalitny model takze som mal riadne haluze a zdalo sa mi ze vidim aj ducha...bolo to teda riadne psycho....tak mi z toho drbalo ze som dostal az infarkt a skoncil som na vozicku...
Ked sa mi pokazil karburator na aute, vysiel som, ze si kupim hurku, no nebola tam pekna atmosfera - smrdelo to tam od mocu, tak som radsej isiel na masaz.
V pondelok som sa rozhodla ze odidem do Číny pre svoju kúzelnú paličku. Ale nešla som pretože keď som bola v aute na križovatke tak ma jeden debil vyblokoval. Naštvala som sa, vystúpila som, a kopla ho nohou do rozkroku.
Hmm teraz neviem na ktore mam reagovat? OK tak idem na posledné:
Vcera v noci som sa rozhodol ze by som mohol zaskocit do domu smutku vyvolat niaketo to zombie, ale akonahle som dosiel na cintorin zdalo sa my ze vydim Smrt a utekal som domov.
Popíjala som kapučíno, keď mi zrazu prisla sprava na ICQ. Certiq999 pisal: idem ti doniesť tvoj zošit...alebo radšej nie, pozri sa na nebo, schyľuje sa k búrke...
Vcera som mal brutal divoky sen. Vystupoval som v nich ako ucitel, bol som niekde pri mori, popijal som drinky a cely den som sa so sexi studentkou miloval na plazi.
Kráčam si tak po Blave, keď tu zrazu vidím, ako vietor vyfúkne sáčok do výšky k oknám jedného paneláka. Chvíľu naň hľadím, no zaujme ma chalan masturbujúci za jedným z okien. Veď ho poznám z birdzu! To je predsa Cruz89!
Isiel som si kupit do Tesca pizzu ristorante, no maly tam len samy sajrajt, tak som si radsej kupil formicky na piesok, no musel som sa ponahlat, lebo ma zacala boliet cicina
V prilohe Noveho casu pre zeny bolo pisane, ake to je, ked ma niekto pod podprsenkou hnis, a ze je nebezpecne pri tomto ochoreni jest pernik, pretoze sa musi nasledne pouzit hasiaci pristroj!
Ked som isla do hory,vsimla som si ze na mojom svetri su psie chlpy a ked som si chcela na mobile prestavit hodiny zacalo vyhravat to nechutne zzvonenie a nemala som na to SLOVO.
tlaciaren,sipka,obal na vysvedcenie,alkohol,dazdovka
Keď som do tlačiarne dal namiesto papiera obal na vysvedčenie, a následne som stlačil zelenú šípku, vyšlo z toho niečo ako dážďovka, tak som to radšej zapil alkoholom, nakoľko tlačiareň bola zrejme pokazená.
Isiel som k PC, pricom som zubom daval dole vrchnak z flase od citronovej limonady, no zakopol som o sestrinu masaznu vec na hlavu a dopadol som hlavou na modem.
Plachta potetovana tlaciarnou mala pravo vediet co je spiritus, aby mohla byt medialnou hviezdou, no nikdy sa to nedozvedela, tak sa musela presadit nejak inak
Zohla som sa po kvet ale v potom ma nieco pychlo au zakricala som a v to som uvidela sipku v ktorej bol jed moje spomalene reakcie sa mi vypomstili a zrazu ma nabralo auto s defektom a ked som dopadla na zem krical na mna ze som mu pokazila metalizu
Bol den, plaval som vo vode, a v tom mi zazvonil na brehu mobil, zacal som rychlo plavat na breh no chytil som krc a vedel som, ze ma caka ista smrt, uz som bol uplne na dne, bolo tam kupu spiny, medzi inymi aj stara ceruzka.....
aha to mala byť len jedna veta tak sorry ešte raz...Muža,ktorý išiel do citadely,znepríjemňoval cestu otravný hmyz a natoľko ho to naštvalo že jedným hmatom zavraždil tú háved.
dufam ze nemusim pisat s interpunkcnymi znamienkami ..
dnes rano som sa pokusal okupat psa vo vani ale kedze nemal rad mydlo powedal som si ze ho vezmem vonku a troska zgulujem cerstvo napadanym snehom ktory sa bohuzial pri styku s jeho teplym telom roztopil ..
dost odveci ae myslim ze boli pouzite setke slowa stuck_out_tongue:..
a mojich 5 slow je....tramtadadaa: kolotoč,ponožka,lesník,autoškola,sexbomba ..prijemnu zabavu
Len čo lesník vstal obliekol sa,natiahol si ponožky a vybral sa do autoškoly,lenže cestou však zbadal sexbombu s jej dieťaťom pri kolotoči a tak si to namieril rovno k nej .fuu tiež trošku blud ..a tie 5 slová : mikrofon,mimozemštan,chlieb,stôl,krabica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
zametať, plakať, svietiť, ničiť, smútiť
birdz, trápny, fórum, dieťa, komenty
BIRDZ trápny nie je fakt,
pozná to aj malý fras.
Na fórko vždy komenty dá,
ešte sa aj napapká.
Fras je dieta
ja pekny skola dom net
čaj, vodka, karty, pes, hajzel
umyvať,auto,garáž,okno,suseda..
bábetko, nosorožec, syr, heroín, repelent...
vážne
noha, čas, radiátor, myš, zajtra
škola spať hovno rodičia vypínač
Onanoval,utekal,suseda,triedna,hanba
polnoc, joint, duch, psycho, infarkt
cock bičís päta kutas kanec
že napíše blog,
ako otec Furas,
navštevuje Kutas?
Je to riadny kanec,
a keď hodí tanec,
v štýle a'la "hipís",
zbalí všetky "bičís".
(Pri tanci však kde-tu,
od bolesti miernej,
nie však nedoziernej,
pofúka si pätu)
tak: petlica, bridlica, vinica, Bzenica, štvanica
hurka, karburátor, masáž, moč, atmosféra
noha, čína, kúzelná palička, blokovanie, pondelok
zrkadlo,rovnátka,ty vole ,modelka,huba buba..
noc, cintorin, dom smutku, zombie, smrť
Vcera v noci som sa rozhodol ze by som mohol zaskocit do domu smutku vyvolat niaketo to zombie, ale akonahle som dosiel na cintorin zdalo sa my ze vydim Smrt a utekal som domov.
telefón, obálka, hudba, karty, pes
zošit, icq, nebo, čertík, kapučíno
som zvedava kto spravi pribeh na toto
slovník,vlasy,voda,fén,škola..
fotka, mikrofón, korálik, more, zajac
tip, zem, koleso, sakra, šesť
Pri mori som stratil fotku zajaca s mikrofonom v ruke a koralikmi na krku.
Moje slova tie iste,
tip, zem, koleso, sakra, šesť
ucitel,more,drinky,divoke sny, plaz
masturbacia, birdz, Blava, sacok, Cruz89
hlava, veriť, chuť, banka, neuveriteľný
banán, trávnik, správa, teraz, online
sajrajt,cicina,TESCO,pizza Ristorante,formičky na piesok
blikanie, podlaha, biologia, konverzacia, x
brat, mama, sex, zmrzlina, jazero
srnka, pichať, kábel, yahoo, citrónová malinovka z lídlu za 12.90
reproduktor, H2O, kyvadlo, kalkulačka, kašeľ
marihuana, ježiš, zub, 5, svrbenie
kanál, USB, tuha, syfilis, pocta
Tip, večera, gejša, ňufák, vôľa
Heh, nemam priniest pravitko?
a slova:
displej, šupina, gumáky, kartón, čoskoro
týždeň, noha, dámy, križiacka výprava, okuliare
technik, pilina, karta, zátvorka, prečo
kotuc,stena,hodinky,skartovacka,lopuch
hnis, perník, podprsenka, príloha, hasiaci prístroj
slovo, hora, chlpy, zvonenie, hodiny
tlaciaren,sipka,obal na vysvedcenie,alkohol,dazdovka
no idete
zub, citrón, masážna vec na hlavu, vrchnák, modem
plienka, štvorvalec, upír, ulita, supernova
komár, urýchľovač, žltý papier, webkamera, chlpy
špiritus, tlačiareň, hviezda, právo, plachta
reakcia, kvet, šípka, metalíza, defekt
mobil, smrt, ceruzka, den, voda
politik, 00:02, hotovo, lietadlo, necht
absurdný, krabica, zdochlina, woo-doo, fialovočiernobiely
flirt, komédia, balzam na pery, birdz, tragédia
sval, bolesť, pero, svrbenie, penis
Sandokán, diesel, vysávač, občiansky preukaz, vrak lode
Sandokan presiel na diesel, no z jeho lode zostal iba vrak, tak si kupil vysavac a bez obcianskeho preukazu s nim premaval po Bratislave.
Televizne noviny, akcie, kromlech, fetis, jadierka
Oblaky, polnoc, autobus, zubná pasta, sprcha
monchichi,klavír,čokoládový mikuláš,hrebeň,ceruzka
struna, gitara, hmatnik, ladicka, zvuk
vkuse púli očičká
a vydáva zvuk
skoro ako ladička
čo ten v piesni vytára ...
ako svieti luna ...
a zatiaľ znie gitara,
kmitá na nej struna.
Našťastie však vrátnik
odtrhne mu hmatník
dnes rano som sa pokusal okupat psa vo vani ale kedze nemal rad mydlo powedal som si ze ho vezmem vonku a troska zgulujem cerstvo napadanym snehom ktory sa bohuzial pri styku s jeho teplym telom roztopil ..
dost odveci ae myslim ze boli pouzite setke slowa stuck_out_tongue:..
a mojich 5 slow je....tramtadadaa: kolotoč,ponožka,lesník,autoškola,sexbomba ..prijemnu zabavu