Ahojte dajte mi nejaké tipy čo by som mohol RUČNE vyrobiť priateľke ako darček (špekulanti,neozývajte sa)... ale nie, budem rád za každé rady že čo vyrobiť ako darček mojej priateľke.. .
Mňa by rozhodne potešil z dreva vyrezávaný šach (keď teda chceš niečo, čo by si mohol ručne vyrobiť), teda aspoň figúrky naň Včera som už dostala prvú figúrku, koníka!
Nepoznám ju ako ty, neviem ako ste spolu dlho a čo by ju potešilo, ale je to od teba milé, skús volačo pogoogliť, hádam sa nejako inšpiruješ potom daj vedieť, ak niečo vymyslíš
kamarátka stále každému vyrába darčeky, napr. kúpi si lacný drevený náramok hrubý (ale fakt lacný) a potom naň lepí servítky (servítková technika, je to jednoduché), naposledy spravila náramok s témou mickey mouse alebo oblepuje takto rámiky na fotky... a je to riadne krásne.
alebo nejaký pekný náramok priateľstva, farebný a hrubý s gorálkami.
alebo sa dá z veľkých vrchnákov od fliaš vyrobiť taká maličká šperkovnička. kadečo.
nuz, kazdy mame svoj pohlad na vec, aj ked celkom nerozumiem ako sa by dalo netesit z darceka, ktory niekto vymysli, prepracuje, vytvori a obetuje nan svoj volny cas a je original spravenymi vlastnymi rukami, ako nejaka vec kupena v obchode, ktoru ma sto dalsich ludi..
Tym nechcem povedat, ze ma napriklad netesia kupovane darceky, to urcite tesia, ale sucasne ma takisto tesia aj tie vyrobene no.. ale tak kazdy sme ini..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja som tomu mojmu raz urobila taku pohladnicu som sa nou trapila asi hodinu, he he...
Nepoznám ju ako ty, neviem ako ste spolu dlho a čo by ju potešilo, ale je to od teba milé, skús volačo pogoogliť, hádam sa nejako inšpiruješ potom daj vedieť, ak niečo vymyslíš
alebo nejaký pekný náramok priateľstva, farebný a hrubý s gorálkami.
alebo sa dá z veľkých vrchnákov od fliaš vyrobiť taká maličká šperkovnička. kadečo.
Radsej sa potesim ked tvrdo pracuje, zarobi si a kupi mi nieco pekne, z coho budem skutocne rada.
nuz, kazdy mame svoj pohlad na vec, aj ked celkom nerozumiem ako sa by dalo netesit z darceka, ktory niekto vymysli, prepracuje, vytvori a obetuje nan svoj volny cas a je original spravenymi vlastnymi rukami, ako nejaka vec kupena v obchode, ktoru ma sto dalsich ludi..
Tym nechcem povedat, ze ma napriklad netesia kupovane darceky, to urcite tesia, ale sucasne ma takisto tesia aj tie vyrobene no.. ale tak kazdy sme ini..